Freeze under pressure.

Visst är det sjukt hur man värderar sig själv annorlunda än andra?
Jag kan titta på någon som är kort, lite mullig och som har kort slitet hår och ändå tycka att hon är såå mycket finare än mig. Trots att det jag vill är att ara längre, ha långt fint hår och vara smal. Men det räknas liksom inte på andra. Fattar ni hur jag menar? 

Kommentarer
Postat av: Sagobarnet

Jag fattar EXAKT hur du menar... jag känner mig så ful att till och med riiiiiktigt tjocka människor kan verka mer attraktiva än jag.

2013-07-16 @ 22:24:39
URL: http://sagobarnet.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

Man bryr sig ju bara om sig själv, så är det alltid.

2013-07-17 @ 01:40:26
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: hallon

jag förstår också vad du menar. det mesta är mycket finare på alla andra! finns många saker som jag inte skulle kunna tänka mig att ha, typ väldigt färgat hår, KORT hår, dreads, piercingar i ansiktet för att ge några exempel. med det jag känner många människor som jag tycker är jättesnygga med det. känner många "mulliga" människor också som är tusen gånger finare än mig. trots att jag föredrar smalt liksom.

Svar: Precis, och trots det tror man att folk stirrar av de anledningarna man inte gillar sig själv.. Bara för att man är den man är. Men själv stirrar man inte precis för att andra är fula pga deras vikt eller något..
I Shot For The Sky - Taylor

2013-07-17 @ 18:20:57
URL: http://hhallonpuss.blogg.se
Postat av: A

Sv; Åh, vet precis hur det är! Bor i princip med min pojkvän vilket innebär att vi alltid äter middag tillsammans, och han äter inte ens någon grönsak, haha. Det blir lite mer komplicerat att äta raw food eller vegansk kost på det sättet.

Och jag förstår verkligen vad du menar. Det är synd att det ska vara på det sättet.

2013-07-18 @ 00:39:33
URL: http://atmosfar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0