2013's första 4 månader

2013 är nära men suddigt. Jag vet inte hur det kommer bli.

Jag har 4 viktiga månader kvar och ni förstår inte 2% av hur stressiga och hemska dessa månaderna kommer bli, kommer säkert inte ens klara slutproven, jag vet inte. Liksom prov på allt över 2 år osv det är fan inte lätt. Just nu har jag inte tid att vara i ett äs-community eller hur man ska säga, det känns snarare som jag börjat bli mer hälsosam och det skrämmer skiten ur mig men som det ser ut nu vill jag inte gräva djupare utan ligger hellre och skvalpar nära ytan. Nära ljuset. När skolan är klar får jag se vad som händer med mitt liv, kanske Norge och jobba? Kanske England och plugga? kanske Stockholm och plugga? 

Jag vet ingenting just nu och jag har inte mått så här dåligt på länge, jag har så mycket att göra över lovet men ändå har jag inte ens börjat. Har aldrig varit så här rädd över att misslyckas skolan, har aldrig ens tvekat.

Jag kan nog inte ha bloggen förrän skolan är färdig så den kommer damma några månader. Förlåt.

Men jag har kämpat för länge och har för lite tid kvar nu för att låta mitt huvud förstöra mitt liv.

Detta är nog det sista jag skriver tills dess att jag klarat mina prov/inlämningar/presentationer/diskussioner osv.

Gott nytt år på er alla. <3
 

Fel bild

Haha fel bild i förra inlägget, DOCK är det sant. Varför är det ok att säga till smala tjejer att de är ohälsosamma och måste äta mer, men inte att säga till tjocka att dem måste gå ner? Klurigt. Alla kan inte gå upp så det är så jävla elakt att klanka ner på dem som inte har kurvor, jag vill inte ha några men de finns ju dem som inte har och önskar att dem hade. Måste ju förstöra deras självförtroende totalt.


Det här vet du inte om men jag väntar, väntar på dig

Anledningen till att jag inte skrivit är för att de senaste dagarna har jag varit knäpp. Ätit vad jag velat och inte tänkt på innehållet, sjuk känsla. Men inatt när jag insåg vad jag höll på med blev jag livrädd, de senaste dagarna har jag liksom ätit mellan 2-5 toasts om dagen av vitt bröd med ost, ätit choklad och drack för några dagar sedan alkohol för 900 spänn (varav det var halva priset på allt på klubben samt fick förjäkla mycket gratis) vill inte veta hur mycket jag fått O mig och gått upp.

Så blev ledsen idag för vi skulle iväg 15 så hade tid att träna, kom in i ett asgött flow och skulle nog kunnat hålla på i en timme, men nej jag hann bara i 14 min för vi skulle åka tidigare (typ 2h tidigare) åh. Så blev typ 135 kcal..

Frukost: 2 hårdkokta äggvitor med kaviar och en skiva ananas.


Det här med ryska tjejer

Min kropp är kräsen (svårt att tro med tanke på hur mycket jag äter), känns som att jag alltid är dålig i magen. Hade kramp hela natten (jävla mjölk, vet inte varför men tryckte i mig flingor med MJÖLK och SYLT, vad i HELVETE? riktigt random har inte ätit det på evigheter) och nu har jag varit helt uppblåst och haft lite spänningar i den typ.. Ätit mörkt bröd för fibrer samt dricker jättemycket kaffe för att få igång tarmarna men det verkar inte gå så bra för mig! Börjar få panik för ska partaja hela natten och är så TRÖTT på att alltid må dåligt?! Det var verkligen det enda jag tänkte inatt, att jag är livrädd för att lämna huset för jag mår ju alltid dåligt och jag orkar inte. Är det detta som är mitt liv? Kramp i magen? Suck. Så alltså, mår inte bra och knappt sovit, är trött men kan inte somna nu (powernap) eftersom jag druckit så mycket kaffe för att starta tarmarna vilket inte ens fungerar. Samt ätit bröd av samma anledning I ONÖDAN. Ond cirkel much?

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.

Btw har ni tänkt på hur snygga ryska modeller är? Det är ju alldeles galet! Eller kanske ryska tjejer i allmänhet? Jättesmala och fina.
På bilderna ovan: Valeria Sokolova
 
På bilderna ova: Tror hon heter Anna Romanova
 
På bilderna ovan: Iryna
 
 

Wow, vet ni vem tjejen är?

 

För övrigt är min bästa vän mycket smalare än mig nu. Och längre. Känner mig som... en muskelknutt brevid henne. Inte tjock liksom men har sjukt muskliga lår sedan ridning och fotboll och blir inte av med dem, buhh.. Är glad för hennes skull men åh villl ju också.

Ja solen ska väl komma efter regn

Igår var bättre än i förrgår men fortfarande långt ifrån "bra". Skulle träna idag innan jag åker till stan men försov mig, suck ! Men blir efter stan istället, tänkte ändå köpa en ny träningsbh.
Magen är inte så svullen iallafall idag och det blir samma säkra frulle som igår. Skönt att äggvita är lågt i kcal.


Ugh

Herrejösses vad jag inte tåler kött! Stackars mage..!


Börjar dagen med en säker frukost

Mamma förbereder tupp i köket nu. TUPP. Ingen aning om innehållet då den dessutom har fyllning. Vill inte ens äta kött..

Det blev en "safe" frukost iallafall. Igår åt jag säkert 1000 kcal vitt bröd usch.. Så idag blev det 1,5 kokt äggvita med kaviar och havregrynsgröt (0,5) med kanel, honung och lite mandlar och russin. Och kaffe.

Nu smälter jag frullen ett tag innan träning, annars får jag väl håll efter 10 min.


Vill sova tills allt är över

När man tror att man överlevt sitt misslyckande så har man inte det. Idag kommer farmor och mormor! Och idag ser jag med klarare ögon (aka fick super skinny sweat pants från a&f men ser ut som en gris i dem) och vill inte mer. Varför fattar ingen att jag inte vill? Det jag vill idag är att träna, det var inte lönt igår men idag ska de vara lönt.


God jul..

God jul förresten. Hoppad ni njuter av dagen men tvivlar. Så hoppas att ni istället har kontroll till skillnad från mig. Mår så dåligt.


Usch

Jag är världens största misslyckande. Ätit så mycket julgodis att jag mår illa. I matväg har det blivit färsk grönkål med dressing (äpple citron gräddfil osv), brunkål, "vanlig" grönkål, sill och lax. Ingen potatis och inget kött. Varför ens bry sig är minst uppe i 3500.. Redan.

Kan man inte se benen i denna vinkeln?


Mina ben är här mamma, hur kan du missa dem?

Mamma frågade om jag åt som jag skulle förlag hade inga ben kvar. "Har ett stort mellanrum och är för smal". Dagens skämt. Ville ryta och säga att det är väl klart, äter hur mycket som helst! Men ansträngde mig och sa lugnt att jadå jag äter, de är väl för att jag tränar. "Man måste äta i takt med träningen" sa hon då. Adå. Hon skulle bara veta hur mycket julgodis jag tagit och vilken frukost jag åt. Jag har inte blivit smalare än för 1 månad sen, snarare tvärtom. Äter mer än på länge och är äcklig. Usch.


Julångest

Sista dagen i skolan. Skönt men är livrädd. Julen firas hos oss och det innebär att jag är omringad nu av godis, bullar, bak osv. Får inte äta det nu som tur är men kan redan se allt som kommer bli över och det ger mig ångest redan.. Kommer inte kunna träna i 1-2 h när mina syskon kommer hem.. Åh.

Mina nyckelben har börjat gå ut mot axlarna, ska kämpa så gott jag kan för vill inte gå i back.


Fail dag men lyckades rädda den

Behöver väl knappt säga att det blev lussebulle, lite nötter och russin samt flingor med filmjölk när jag kom hem? Landade allt som allt på 811.. Men brände bort 813 på crosstrainern så ligger på -2, är inte 100 på att det är rätt dock, men med tanke på hur mycket jag promenixat idag så är det minst på -2 jag hamnar.


Suck

Ätit en stor kanelbulle och en hunger control så ligger på 474 men kommer hem sent så ska säga att jag ätit i stan ( det har jag ju faktiskt, hunger control är ju måltidsersättning) och träna i en timme. Allt ska bort. Usch.

Har inte varit en bra vecka någonstans jag förtjänar inte ens att ha denna bloggen. Känns som mina lår är så jävla stora och muskliga, vill bara bli av med allt både muskler och fett. Usch.

Jag hatar julen för jag kan inte motstå godsaker jag är så fruktansvärt svag och äcklig och har ingen kontroll och sitter och tycker synd om mig själv? Trött blir jag..


äckel

Såklart skulle jag tröstäta fast jag inte var sugen eller något. Toast på 300 kcal/macka och åt 2 st plus typ 6 pepparkakor. Den andra toasten gick knappt att få ner för ville inte ha den och ändå tryckte jag ner den vilket tog så lång tid att det var mer än en halvtimme sedan jag åt den första! Att spy efter 30 min hjälper ju inte för näringen har tagits upp osv.. Men försökte spy vad jag kunde ändå, fick upp en hel del men inte mer än en halv macka och kanske någon pepparkaka.. Sen fick jag så mycket huvudvärk att jag gav upp. Det går snabbare nu iallafall att faktiskt få upp maten. Det är lättare. Men vill bara göra det i nödfall, vill inte göra det till en vana att äta skräp och spy..

Nu ska jag plugga en timme, sen träna i någon timme också. Har minst 600 kcal att bränna under dagen.

Jag har iallafall ingen aptit

Morgonvikt: 51.1

Trodde verkligen att jag skulle hamna på 50 idag, så det suger. 
 
Är väldigt ledsen för tror att jag förlorat honom. Egentligen på ett fint sätt. Svårt att förklara. Han har behandlat mig väldigt dåligt kan jag nog säga så jag tog bort honom från facebook (sen tog jag visserligen bort hela mitt konto så han måste trott att jag blockat honom) för det var jobbigt att se honom vara online när han ändå inte skrev osv osv.

Jag vet att jag skriver mycket tankar och känslor här på bloggen, men att berätta för någon varför de har sårat en - att berätta för någon att man ÄR sårad, herregud, jag kan inte sånt?! Jag pratar inte om mina känslor. Gärna om andras, men inte mina. Är alltid rädd att det egentligen inte är så farligt, ni vet? Egentligen överdriver man, egentligen är det inte hans fel utan mitt, det är säkert ett missförstånd osv.

Hur som helst, har läst igenom allt jag skrev igår och ångrar ingenting. För första gången har jag varit väldigt ärlig med mina känslor och det är kanske ett steg framåt? Jag frågade om jag betydde någonting för honom eller om jag ens hade rättena att tro att jag gjorde det, och han sa att det är ju klart jag gör, men vad skulle han säga för att få mig att fatta? Svarade att jag inte kan hjälpa honom med den delen.

Är någon sämre på känslosnack än mig så är det den killen. Jag hade väl hoppats på att få en förklaring om hur mycket han gillar mig men istället fick jag en ledsen gubbe. Jag har fått säga allt han gjort som sårat mig som bygts upp till ett monster i mig, förklarat att jag aldrig var arg, bara ledsen och sårad. 
Så vill han någonting nu, då är det han som får öppna sig. Att säga att han visst bryr sig känns inte tillräckligt efter hur sårbar jag gjorde mig. 

Jag vill ju inte ha någon annan, det är problemet. Jag är ju så jävla kär.

Eller om jag ens har rätten att tro det

 
Han är den enda jag bryr mig om att förlora

 
att kärlek kan vara så vackert när det gör så ont

490

Idag har jag ätit som en gris (vem är förvånad?) efter att ha tränat en gång imorse på crosstrainern och en gång nu har jag iallafall bränt bort 1021 kcal och hamnar ÄNDÅ på 490 kcal. Bara så ni vet att när jag säger att jag ätit som en gris, då har jag det. Stått på den jävla maskinen (Guds gåva lol) i 125 minuter idag. 78 vs 47. Så har svettats som en gris också.


Måste sluta äta så jävla mycket mellanmål, idag gick det på 722! Typ halva intaget suck.


-157

Ligger för tillfället på -157 och har middag kvar att äta. Risotto. Ca 350 kcal så kommer hamna på +~200 vilket jag kanske bränner bort ikväll. För se när jag pluggat klart.


-

Jag är den som går in på toaletten och gråter i skolan, men går ut med ett leende på läpparna. Hon som alltid ställer upp för sina vänner även om det skadar henne själv, hon som låter hennes vänner trampa på henne därför att hon inte vill såra dem med sanningen. Hon som egentligen inte ens bryr sig om hon har vänner eller inte, men som värderar andra högre än henne själv. 


Jag vill vara den nätta lilla, tjejen alla vill skydda. Men istället är jag tjejen som har så mycket försvar att ingen skulle komma på tanken att någonting är fel. Jag känner så jävla mycket för andra att jag inte bryr mig om mig själv.

Livet är så värdelöst. Det känns som att jag bara ser alla lida och det får mig att må så himla dåligt. Det är en ond cirkel.

Sluta äta tack

 
Igår hamnade jag på 692 kcal. Var duktig hela dagen och låg på 400, men såklart vaknade jag mitt i natten och kunde inte somna om utan frossade i mig mangosorbet och knäckebröd. Duktigt. 

Idag blev frukosten under matten, 2 klementiner, och matteläraren bad mig sluta äta.
Okej tänkte jag. Trodde jag skulle börja gråta.Logiskt såklart att inte äta under en lektion, men ändå känns det som en bekräftelse på att aldrig äta inför andra. Fått för många sånna kommentarer nu. Får göra något åt det helt enkelt.

Dec. 12, 2012

De hade vegetarisk mat där jag jobbade så åt någon svampbiff typ, sen lite ostpudding(förlåt förlåt förlåtk) och klyftpotatis (förlåt förlåt, bara 2 bitar) samt svamp och zucchini eller något liknande.
Har dock varit i rörelse under 5,5 timmar så har bränt bort mycket också. Räknar intaget på 679 och ut på 400.


Planering

Frukost: inget
Lunch: äpple
Mellanmål: klenentin, nutrilett smoothie
Middag: inget


Migrän

Fick den sjukaste huvudvärken igår. Näringsbrist? Tänkte jag. Så åt lite. Och lite till. Och mer. Om det gick över? Nej hade visst migrän. I 6h och inget hjälpte och mådde illa osv. Spydde bara upp magsyra och usch.

Onödigaste hetsen någonsin.

Ska jobba efter skolan så slipper middag. Vi får ju mat där men nej tack.. Inte efter igår.


Man lär sig något nytt varje dag

Vi har läst om en bok nu i svenskan och jag lade märke till e sak nu andra gången jag läste den som min lärare inte ens märkt. Kan nämna att detta är en av de bästa lärarna inom svensk litteratur man kan ha, eller mest pålästa som verkligen älskar och går in för sitt jobb(inte alls subjektivt). Är jag stolt eller?

Frukost: 2 hårdkokta äggvitor (gulan är ju onödiga kcal!! jag har också lär mig något nytt!) med kaviar - 78 kcal

Lunch: väldigt lite pasta med zucchini och rotfruktssås + bönor - 234 kcal

Övrigt: 3 klememtiner - 129 kcal

Totalt hittills: 441

Nu ska jag till tandläkaren för första gången på 2 år. Kommer säkert ha en miljon hål, är livrädd, vill inte.

Ska träna bort 400 kcal när jag är hemma. Och skriva ut 3 arbeten + skriva 4 st ungefär. Och äta middag, suck.

Kul dag.


444

Avslutar dagen på +444. Nu ska jag plugga vidare så god natt på er<3


786

Hemska kalorier. Ska bränna bort minst 200.


Totalt (gissar nu men tror det är relativt rätt)

Frukost: 0.5 dl havregrynsgröt + kanel + 1 tsk socker ~ 84 kcal
Lunch: champinjoner + cuornfilé + bönor + gräddsås ~ 226 kcal
Mellanmål: Nutrilett bar (mjölkchoklad) ~ 212 kcal
Mellanmål (för att stoppa sötsuget): liten banan ~ 101 kcal (det eller pepparkakor... valde rätt)
Middag: spaghetti och korv: ~ 500 kcal (gissar på detta, har inte ätit ännu så kollar närmare sen)
Totalt: 1133

Ut:
Crosstrainern ~ 260 kcal

Totalt ~ 873

Kommer förmodligen bränna 100-200 kcal till på crosstrainern ikväll. 

Jag hatar att behöva äta så jävla mycket kolhydrater, de är verkligen bombade med kalorier. Inte ens rågpasta har vi! Fattar inte.

Idag bjöds det på kaka i skolan men tog ingen. Den var bombad med grädde och jag avskyr grädde, så det var egentligen ingen utmaning.
21st-century-life:


21st-century-life:

Chic - Fashion - White - Cream - Cafe ☕

more posts like this here ☯

Im just a kid and life is a nightmare

Hatar att blogg.se appen håller på så här. Är i webbläsaren på iphonen och det går knappt att stava. Ibland tar den flera ord och ändrar trots mellanslag, åh. Aja. Det blev havregrynsgröt til frukost (0,5 dl) och tränade bort 260 kcal. -166 än så länge.. Kommer hem sent. Skönt.

This failure of a girl

Jag måste lära mig att byta ut.
Har sagt det massor av gånger, min svaghet är inte mat i sig utan sötsaker. Kakor, choklad osv. Fick lite självförtroende igår då jag stod emot men idag gick det ju inte..

Ätit en miljon pepparkakor, är så nere och ledsen att jag bara vill ha något som känns bra.. Sen känns det ju inte bra men aa.. Sen på kvällen tog pappa fram ahlgrens bilar och detta var gränsen:
Tog en näve, åt allt
Tog en näve till, åt allt
Tog en näve till, pappa: detta är din tredje näve? mamma: ät middag istället. jag: jag har ätit middag? *mamma tittar på mig sjukt kritiskt*
Slängde ner näven med bilar i skålen igen och gick
Till och med mina föräldrar tycker att jag är tjock
äckliga jävla lår och korta ben

vågar inte ha byxor på mig, klarar inte av tanken på att jag har  ~52 kilos fett hängandes och lår som nästan går ihop, klarar inte det

fattar inte, har inte haft så här dåligt självförtroende på väldigt länge
ville gå ner i vikt och åt mindre osv men tyckte att jag var smal, visade gärma upp mina "smala" ben

Nu gråter jag nästan när jag ser dem i speglen
ser bara äckligt fett som ska bort
 
Tycker att smalare och smalare är finare och finare, tycker inte längre att hälsosamt tränad är bra nog. Det ska se sjukt ut. Kroppar som fick mig att må illa innan är precis vad jag är ute efter.
Mitt hår är fruktansvärt risigt, jag vet (det är inte riktigt så hemskt irl). Tror jag har vitaminbrist för min hårbotten är alldeles torr, sårig och typ mjällig.. Ska köpa vitamintillskott i veckan för det är sjukt. I övrigt är det nog mest vikt från brösten som försvunnit för innan ar den där bh'n för liten.. Men ändå skönt. Vill inte vara kurvig. 


Tror jag ligger på 2500 kcal idag eller något. Äckligt.

I övrigt, är jag helt sjuk i huvudet.
Blev ju riktigt dålig i magen innan och det har hänt ofta det senaste halvåret, innan var jag dålig i magen typ varje dag.. Så googlade på det och så kom "cancer" upp som en av orsakerna och min första reaktion var "hoppas". Sådant brukar ju få folk att inse att man inte vill dö. Jag är typ tvärtom.

God natt.
 

FAN

Herregud min kropp tåler inte ens mat!! Måste sluta äta. har inget val! Känns som jag tagit laxeribgsmedel + känns som att jag kommer spy när som helst
FAN. Hade ett möte idag som var jätteviktigt., känns bra ju avboka 10-15 min innan men hann inte. mötet är 14.00 och jag sitter fast på toaletten sedan 25 minuter och känner mig döende. 

Söndag suger

Låg på +160 vilket inte var bra i och med middag senare men tänkte att 160 kan jag bränna sen på crosstrainern. Tänkte ta en klementin men woops det blev en pizza. PIZZA. Sen en macka med inlagd gurka. Sen blev det en mars bar. Sen spydde jag upp mars bar'en, eller halva, whatever. Inget av det andra kom upp + pappa är hemma så vågade inte hålla på så länge. Sen åt jag tre stycken lussekatter och 1,5 dl jordgubbsfil med havregryn och russin.

Skojar jag med mig själv? Nu har jag kramp i magen men ÄNDÅ ÄR JAG INTE NÖJD.

Jag tillåter vem som helst att skjuta mig.

+160

Tränade bort 483 kcal på crosstrainern. Hade satt klockan på nedräkning så den stoppade på 0 annars Hasse jag fortsatt till 500. Hatar när det inte är jämnt..! Det tog hela 65 min.. Sjukt. Avskyr när man ska skriva in längd och vikt för men mindre kroppsvikt gör ju att man förbränner mindre. :(

Fail frukost

Vad fan hände här? 620 kcal till frukost.... Och jag är inte ens mätt! Jävla ostfralla. Aldrig mer. Ska snart göra den ökända listan på safe foods/ no no's.. Behövs uppenbarligen.
Tänker lösa det så här, ska bränna 345 på crosstrainern under dagen, kommer antagligen dela upp det på 172,5 åt gången (sen kommer jag antagligen avrunda det till 200 per gång och bränna 400 istället wie) och så ska jag gå en runda på en timme. Alt bränna mer på crosstrainern.. Igår brände jag 525 dock och det tog mig över en timme sammanlagt, har massor att göra idag så får se.. Men kanske skulle kunna försöka stå en timme nu ändå fast att det dödar mig och jag hatar crosstrainern haha. Har ju satt mig själv i den här sitsen så vad fan.

Kommer inte satsa på att hamna på 0 idag, kan inte utesluta kolhydraterna ur middagen som igår och jag har ingen aning om vad mamma kommer laga till middag heller. Däremot ska jag bränna bort frukosten och inte äta förrän ikväll. Det enda tillåtna skulle vara en klementin.
Tänkerr högt, haha

Lyckad dag

Wihoo. 
Kunde äta tre stycken klementiner till kvällssnack när jag läste yay.
Stod dessutom emot hemskheterna på bilden nedan.. Mellan 300-400 i var och ett. Det är så sjukt. Tänkte att fan heller att jag misslyckas idag, ska inte överstiga 0 kcal och orkar inte bränna 250 kcal till minst... Så bättre att inte ta. Har alltså klarat dagen och ligger på 0 kcal, sen har jag städat och gått massa i trappor med MEN däremot har jag också druckit kaffe och te med mjölk som inte är inräknat så det går nog rätt jämnt ut. 

Jag vägde 51.8 imorse och tänker inte väga mig och inte äta imorgon förrän jag är "ren" ehh.. Dricker lite mer kaffe nu for that sake. Vill ha ut salladen, köttfärsen, klementinerna och allt annat som ligger i magen.
 

Christmas night, another fight

Då ligger jag på exakt 0 kcal. Sammanlagt 50 min intensivträning så hoppas att  förbränningen fortsätter! Ska städa mitt rum innan jag duschar och kanske julpynta det. Med lite go musik att dansa till, hihi. 

Stressad

Oj vad jag äf trög. Tränade bort 235 kcal på crosstrainern (tog en halvtimme, buhu) för att ligga på -200 men sen kom jag på att jag åt lite mer än en halv dl russin innan... Så är på -62 bara och har inte ätit middag. Middagen kommer hamna på 200 ganska exakt (1 portion köttfärmemes grönsaker). Så nu måste jag inom 1 timme bränna 138 kcal till och laga maten... Wähh. Hör av mig sen. 
 
(Ja det blev att bränna bort allt istället för fasta)

19 timmar

Mamma och pappa åker snart iväg ett tag, då ska jag träna på crosstrainern. Ska bli skönt. Kommer nog träna relativt lugnt och så länge istället. Ligger ju på -275 sen promenaden så ska bränna bort 225 till. Sen är det nog okej.. 

Om viljan finns


No pain, no loss

Och så var det ännu en gång lördag. Det enda jag har i huvudet är att jag måste plugga men att jag inte vill. 

Utmanar mig själv med fasta från igår kl. 20 och vill ha till kl. 20 idag men middagen kommer väl inte bli så sen. Kanske 18.30..22,5 timmar. Eller så har jag en utmaning om att hamna på 0 eller -...... I och med att middagar har så mycket kalorier blir det alltså att träna mycket under dagen och inte äta så att mdidagen är bortbränd innan vi ska äta. Det låter faktiskt bra. Det är fint väder idag, fast iskallt. Att bränna 500 borde räcka.. Men får se vad jag hamnar på. 


Först plugg.

Men det ska gå. Ska börja lite på plugget nu och sen städa och träna. 
 

Men vi fortsätter för vi tror det glr oss lyckliga

Jag trodde att jag skulle bi glad om jag kunde spy.
Nu ligger nötter och (förhoppningsvis) lussebullar i papperskorgen och jag mår nästan sämre. Äcklig. Ofräsch. Smutsig. 


Tackar Espresso House

Jag är alltid duktig på dagen och hetsar på kvällen.. Suck. Det finns inget "dricka vatten" "thinspo" osv , jag SKA äta, jag VILL. Fuck allt annat. Jävla binge-disorder typ, behöva äta för att må bra. Fast man mår ju inte bra av det.

Frukost: Inget
Mellanmål: 2 clementiner
Lunch: bryggkaffe med lite mjölk
Mellanmål: kommer bli ett äpple klockan 14.
Lunch: ??


Handlat alla julklappar nästan nu.. Så har rört på mig som en dåre och gått i en miljon trappor och svettats och allt vad det är så har defenitivt brännt bort clementinerna vilket är skönt. Tog en "fika" på Espresso house med en vän och tänkte att en scones i mörkt bröd är okej (fan man blir så dum av alla muffinsar, typ känns bra att "enbart" beställa det), men det mörka brödet var slut (thank god) så köpte bara en stor bryggkaffe med lite mjölk i.

Vågar inte beställa något annat där inne än bryggkaffe, litar knappt på det ensingång.

Men nu, nu ska jag måla.
edmondplbrain:

Easies Way to Lose Weight?

Nu jävlar

Det blev en timmes promenad (tar normalt 40 min) på hal väg, snöig väg, i drivor osv osv + 100 kcal istället för 45 på crosstrainern. Skulle gått min entimmes-runda men det blev för mörkt. Så istället för 0 som jag planerat att ligga på så ligger jag på 42. Mamma är hemma så kan inte bränna bort det på ct'n (är ju "sjuk") samma gäller hopprep. 

Men oavsett så är jag glad över dagen trots att jag kommer behöva äta lite middag också, för jag har varit in charge.. Ätit mycket men bränt bort mycket också! Sammanlagt 532 + vardagsmotion. Behöver träna för att komma ihåg efter en sån här period att det GÅR att bli av med det igen.. Börja inte hetsa för att du misslyckats. TRÄNA istället. Gå en jävla promenad människa. Och så crosstrainern. Härligt att ha en sån igen.

Varma koppen

Det blev en varma koppen (grönsakssoppa) på 45 kcal men det är okej för det kommer gå rätt snabbt att bränna bort så det är vad jag ska göra nu.


Blä

Efter senaste inlägget åt jag bog 150 kcal nötter och sen 2 mackor, en med kesella och en med en halv skinka.. Gick och spydde (gick nu) och det var sjukt läskigt. Kändes som jag skulle kvävas haha och det kom spya ur näsan. Tänkte ni ville veta. Vill verkligen inte äta för vill inte behöva spy igen.


5e december

Oj, det blev en hemsk frukost som jag totalt räknade fel på! Trodde yoghurten hade 60 kcal och inte 85 och att flingorna hade mindre kcal osv.. Så istället för 210 som jag räknat med blev det 288! 
Hoppade hopprep i sammanlagt 3 minuter iallafall (gud vad det är jobbigt och vad obnt det gör med plastrep när tårna smäller i hahah) och testade crosstrainern. Vet ni om det gör någon skillnad om man råkar ställa in den på "man" i kaloriförbrukningen? För jag ställde in rätt ålder, vikt och höjd men råkade godkänna på "man" och kunde inte ändra sen.. För det gick så otroligt segt. Brukar bränna iaf 100 kcal på 10 min, men nu slutade jag på 160 kcal efter 21 min.... Då jag alltså borde legat på 210.... Inte ok.



Frukost:
1 wasa sport med ½ skinka (inget smör) - 59 kcal
1 kanelknäcke med lättkesella - 76 kcal
~ 1 dl yoghurt med lite flingor - 152 kcal [aldrig igen jösses]

Träning:
Hopprep 3 min - 28 kcal
Crosstrainer 21 min - 160 kcal

Ehh ja.. Jag är alltså "sjuk" idag. Men behöver ändå vara det för att plugga och så.

Nu däremot ska jag plocka undan / städa rummet och duscha.

Hej crosstrainer. Ska vi bli bästisar igen? Det var några år sedan nu. Förlåt att jag ersatte dig med ett löpband. Jag lovar att vara trogen nu.

Yay pappa har köpt en crosstrainer wiho
sugit att den står i deras rum, annars skulle jag tränat hela natten
åh. jag vill
vill stanna hemma imorgon bara för att träna
mår faktiskt illa fortfarande om än inte så mycket....
 

Magsjuka?

Antingen är jag magsjuk eller så tåler jag inte soyamjölk.. Mår intensiv bra oxh kräkte magsyra på skoltoan precis, gör otroligt ont i halsen och vill helst inte göra det mer .. Usch


And if I meet the maker of all the universe I'll ask him why we're here and what we're here for

God morgon.
Har gjort hemmaträning + stretching de senaste 25 minuterna, skönt att börja dagen med. Nu kan jag tillåta ett bröd till frukost tillsammans med ett ägg. Ska testa att värma en banan och sen mosa den och blanda med björnbär och ha på ett rostat fullkornsbröd. Fast självklart inte en hel banan utan en halv, men tror hälften av hälften kommer bli över. Så 1/4 dels banan alltså.


Klarar mig nästan inte utan att gymma men har inte råd denna månaden. Vill verkligen köpa fina presenter till mina nära för första gången typ.

Lycka till idag. Har inte vågat väga mig efter kladdkakan. Imorgon. Eller ikväll.
laviefragile:

bleh :/

Skräckblandad förtjusning

Tror jag kan. Tror jag kan. Tror jag kan.
Åt kladdkaka (mycket) och blev ledsen för har skött mig idag. Gick in i badrummet och försökte och försökte och jag fick upp mat. Inte allt, bara lite faktiskt. För jag vågade inte mer. Det tog rätt lång tid och det är inte så tyst precis så var för rädd att mina föräldrar skulle höra.. Men nu vet jag ändå, jag kan, jag kan.
En skräckblandad förtjusning. Nu ska jag bara hålla mig varje gång tills jag är ensam hemma.
och få min mamma att sluta baka hela jävla tiden


Nu har jag äntligen bytt ut mina sängkläder som luktade spya sedan fredags/lördagsnatten (det var faktiskt på fyllan jag insåg knepet, fick en uppenbarelse när jag låg med huvudet i toan [förmodligen i papperskorgen med men det har jag verkligen inget minne av]. Härligt) så det är fräscht... och har duschat i supervarmt vatten och tvålade in mig i säkert 15 minuter, kände mig så smutsig efter all kaka (1/4 dels av kladdkakan, det sista)

Jag tror att anledningen till att jag trycker i mig allt sånt är för att jag inte kan tänka "det finns kvar imorgon" för det gör inte alltid det. Vågar man riskera? Det kan vara nu eller aldrig. Hade jag Vetat att den inte skulle finnas kvar, då hade jag nog kunnat hålla mig den sista tiden.. Men nu vet jag inte, och då vill jag typ äta upp den för att den ska försvinna. Suck..

Vill tillbaka till min tappade aptit. Kan inte någon få mitt hjärta att gå isönder igen så jag slipper ångesten. 

varma äpplen med kanel

Skala och kärna ur ett äpple, skiva och strö på kanel. In i micron på full värme i 1-2 minuter och ät tillsammans med lättkvarg/lättkeso eller dylikt. Väldigt gott. Bra efterätt/snack. (Man kan dock behålla äpplet helt och det går att skiva hur som etc men det fattade ni nog hehe)
 

Måndag

Frukost: kaffe och 1 äpple
Lunch: 1 äpple
Middag: ? Får se, mamma jobbar så kan förhoppningsvis få pappa att låta mig fixa någonting själv.


När man tror att man är smart

Skulle precis vara smidig när jag smygrökte från fönstret. Hämtade en liten skål med ättika och en petflaska med vatten som jag skulle fimpa i. Satte på mysig musik och rökte men sen kom jag på att jag ändå skulle vara tvungen att slänga flaskan. Smart. Bor ju inte så lägligt till att bara fimpa var som helst för bor på landet. Så fick ta petflaskan och gå en sväng. Mysigt i snön och så men helvete vad det är kallt. Helt otroligt. Tog inga vantar så handen jag höll flaskan i dog lite. 


Cassie

Nej, nu blev jag ledsen. Hittade mitt hopprep men vårt tak är för lågt, det smäller i och så förstörs rytmen. nedervåningen har lite högre tag men där har vi bjälkar. På tio minuter bränner man ca 93 kcal vilket ju ändå är skitbra för hemmaträning så det vart synd. Väldigt synd.

Det är så patetiskt. Att inte klara det för att man vill ha mat. Som att man ljuger för sig själv.

Förlåt för att jag skriver dåligt. Jag vet om att när jag inte berättar allt jag äter går det dåligt men sen när det går dåligt då vill jag ju inte skriva och bla bla bla.

Men skärpning, nu får jag skylla mig själv. What you eat in private you wear in public.. Så här har ni.

Frukost: Äpple & kaffe
Mellanmål: te och russin, banan
Lunch: 2 st toast med hela alltet på, ketschup, ost, skinka, remoulad (är jag den enda som har det på?) och rostad lök.. På grovbröd iaf som är ca hälften så stora som vanliga fyrkantiga. En lussebulle. kaffe.
Middag: spagetti & köttfärssås & sallad


Imorgon börjar skolan iallafall vilket är skönt. Börjar 11 så behöver inte äta middag, "har precis ätit frukost". Behöver heller inte äta frukost för mina föräldrar kommer inte vara hemma på morgonen. Middag blir det alltså.. Har inte mycket läxor än så länge så kommer inte behöva sitta uppe sent och plugga och få sötsug utan kan gå och lägga mig i tid. Det blir en okej dag.
pureka-i:

e-volved:

naturalae:

wahlnut:

omfg why

is that even normal?

so perfect

thigh gapppppp

Nu tror du säkert att jag hoppas, på nåt som aldrig ska bli av

God morgon vänner.
Idag stod vågen på 51.4, det går långsamt men sålänge det går ner är det iallafall på rätt väg.

Igår hade jag middag (ironiskt va?) och det blev pastasallad (ironin ökar) och jag åt två portioner av den. Ja håll i hatten. Uscha. Drack vin. Sen stack vi på en 18års-fest för min kompis men det var typ inte så kul. Blev väldigt full om inte annat och spydde ner toaletten när jag kom hem. Brukar bara spy upp alkohol men spydde upp pastasalladen (synd bara att den varit i magen för länge), sen hade jag tydligen spytt i min papperskorg på rummet också och lite hade hamnat på golvet, så äckligt. Nu har jag iallafall städat och vädrat..

Hade en tight klänning på mig i 36, hade kunnat köpa den i 34 för den satt bättre men den blev lite kort. Fick kommentarer under hela middagen om hur smal jag var och att jag måste ha gått ner.. Men jag har ju gått upp nu från min lägsta vikt, 2 kilo. Så det är ju inte sant. Jag har ju gått upp. Tycker sånna kommentarer är jobbiga .. Vad svarar man? "Hehe. äähh tack.." ?? Vägrar att säga högt att jag själv tycker jag är svullen över hela kroppen.Vägrar vara den som "vill ha uppmärksamhet". Jag vill inte ha uppmärksamhet runt min vikt, vill inte att någon ska lägga sig i eller begranska mig.

RSS 2.0