Igår

Ville väga mig idag men hann inte.. Små åt inget igår utom 0,5 dl nötter.

Frukost: inget
Mellanmål: äpple
Lunch: 0,5 dl ärtsoppa + grönsaker och svamp
Mellanmål: äpple
Middag: 3 tuggor potatisgratäng och 2 mackor (whole weat)
Övrigt: 0,5 dl cashewnötter russin och jordnötter


Well me name's not Alice but I know how she felt when her world started turning into something else

Blogg.se appen fungerar inte för mig, det gjorde den inte igår heller.. Knasigt. 
52.2 ännu en gång vilkes väcktes av irritation. Vägrar ändra vikten i menyn! Ska ner! Ska ner tills jag försvinner och dör. 

Äter frukost nu, äpple och kaffe. Med en röd arm dricker jag kaffet. För den blir ju inte blå. Tror jag slagit lite för hårt på en nerv för det känns ut i handflatan. Men det är skönt.
 

Sometimes I feel like Alice

Jag måste sluta vara så känslig. Måste sluta gråta. Gör jag någonsin någonting annat än att gråta? Nej jag misslyckas och gråter och gråter för att jag gråter och mer för att jag misslyckas och fortsätter att misslyckas och bara tycker synd om mig själv. När ska jag förstå? Det är inte synd om mig.

Jag har ätit 5 st lussebullar och 10 pepparkakor. Så mycket kalorier. Min mage gör så himla ont och den är som en ballong, kan knappt röra mig. Sen var det middag och åt några gurkor och tre tuggor av pasta med epsto (ja för det gör saken bättre, suck) sen fick jag inte i mig mer vilket var tur.. 

Har en otroligt viktig inlämning tills torsdag men gråter ännu mer när jag tänker på den Jag klarar verkligen inte av skolan just nu, jag har inte ork mentalt. Tyvärr inte "jag äter ingenting-ork" utan bara att jag är så himla ledsen, stressad och ångestfylld. Men kan inte inte gå heller. Rädslan för misslyckade är större.

är man inte misslyckad om man är en lat perfektionist? Allt ska vara perfekt men man orkar inte börja på någonting så blir man stressad och mår dåligt över att det inte blir bra. 

Ta tag i ditt liv liksom. Det är så fult att sitta och tycka synd om sig själv.
Det är allt jag gör. Det är äckligt äckligt äckligt.
 

I surrender and it's all over now

Kunde inte somna inatt så gick ner och gjorde te. Öppnade skafferiet och tittade på alla lussebullar, russin, pepparkakor.. Tänkte att självklart kan jag ta! - om jag vill stanna och stampa på samma plats. Om jag inte vill bli tunn och fin.Om jag aldrig vill höra att jag är för smal. Om jag inte vill det, då är det bara att hugga in.
Så jag stängde skafferiet, tog mitt te och stängde in mig i mitt rum. 

Känns bra idag iallafall. Morgonvikten stod på 52.2 för andra dagen i rad, men bättre det än plus, med tanke på äpplekakan igår... 

Frukosten idag blev ca 0.5 dl yoghurt med ca 1/4 dl havregryn och lite kaffe och nu lite te. Ska snart till bussen.

Har börjat få lite kärlek till klänningar. Då ser ingen ens lår.
ohhtobeskinny:

So true….

Calories can't make you happy

Ah ni vet ju att jag inte kan spy.. 

Men har gjort "framsteg" på det idag.. Hur värdelös är man inte om man inte kan spy ens? Jävla kropp. Jag skulle aldrig få sår på knogarna för mina fingrar (som är långa) är inte tillräckligt för minsta lilla reflex utan mina tänder är efter halva handen om ni fattar? 

Fick inte ut mycket mer än vatten men har aldrig fått spyreflexen innan, bara slem, gegga och luft, nu kom kaffet upp iaf och fy fan vad det smakade.. Samt vatten. Men iaf riktiga kräkningar fast bara vätskan kom upp.. I papperskorgen på mitt rum så kanske tur på ett sätt, måste slänga påsen sen.. Tänk om mitt rum stinker spya nu? Min hals smakar förjävligt iaf...

Anledningen? Nej middagen gick bra, sen kom EFTERRÄTTEN. 
Behöver inte säga mer.


Minikylskåp

För några år sedan fick jag en egen minikyl i julklapp men mina bröder förstörde den.
Nu önskar jag att jag hade haft den kvar.. Mamma hatar ju lätt-produkter så den enda kvargen vi har är kesella på 10% fett (140 kcal/100 gram). Kan inte köpa min egna och ha i kylen för hon kommer bara gnälla på mig. Funderar på att önska mig ett minikylskåp i julklapp faktiskt eller köpa när jag har pengar, de är inte så farligt dyra :)
Denna kostar 499 Här.
Funkar ju prima till kanske någon pepsi max och lite lättkvarg.

Jag har ätit mycket idag.. sammanlagt 4 mörka mackor med prickig korv (inget smör), 1 dl med kvarg och björnbär (alltså 1 dl tillsammans, 0.5 dl av varje), vindruvor, russin, 5 st chilinötter, 1 lussebulle.

Middag är lamfärsbiffar men vill ju inte ha några jäkla biffar!! Kommer nog vara tvungen att äta en halv, suck. Men kommer inte hetsa i mig någon middag iallafall. 

Ska kolla film med te hela kvällen. För att hålla mig sysselsatt.

Dagens intag

Frukost, ca 3 skedar havregrynsgröt
Eftermiddagsmellis: nötter (buhu)
Middag: tomatsoppa (190 kcal / portion), 2 knäckebröd med kaviar

måste. sluta. äta. nötter.
eller lite är bra för behöver järn och proteiner men äter säkert 700 kcal i nöttter åt gången och när jag börjat kan jag inte sluta. Ställer inte ens ner påsen, bara trycker i mig.

Och i skåpet har vi lussebullar. Hembakta. och pepparkakor men dem är ingen fara. Inte idag, har inget sug alls efter dem. Har iallafall stått emot alla kakor idag, och pizza ikväll (pappa åt det och frågade om jag ville ha), köpte inget godis i affären (bättre med naturgodiset men still not very good...), har varit hemma sedan klockan 2 och har inte tagit.

Däremot trots att en del av mig säger nu "tänk på efter, tänk på känslan efter. du vet att du gråter, du vet att du kommer få ångest, du är mätt och du vet att du kommer må bättre imorgon om du inte äter någon bullee. börjar du kommer du inte sluta"
Så är det ändå en del av mig som SKITER i allt och bara vill ha.
Jag hatar den delen av mig själv. Som är så girig.
Måste stå emot henne, hon äcklar mig.

God kväll

Pepsi Max & vaniljte.


Nov. 24, 2012

Det var som sagt öppet hus idag men jag stack innan vi skulle städa hehe! Det var kakor öööverallt .. Men tog ingen. Bara typ 6-7 koppar kaffe så är helt skakig haha. Åt typ 3 skedar havregrynsgröt imorse för fick inte ner mer. Bra.


Förlåt

Hej hörrni.
Idag är en hemsk dag. Först av allt, det är lördag och andra lördagen i rad är jag uppe kl 06..Öppet hus på skolan, suck. 
Idag tog jag tag i livet och ställde mig på vågen. 53 kilo.Fick panik och bara satte mig på golvet och grät. Men det var rätt åt mig, har inte stått emot någonting. Eller jo det har jag, beter mig som en fjantig barnunge som jag gjorde när jag var 16.. äter inget men "tycker synd om mig själv som borde få vara normal som alla andra" och trycker i mig nötter och kexchoklad och pepparkakor hela kvällarna för att trösta mig själv. Hur fan tröstar det mig då?

Försökte spy i papperskorgen och någon sörja kom men inget annat. Bara luft, som för övrigt höll på att kväva mig, är täppt i näsan.

Känner mig bara äcklig. Från att ha ett BMI på 17.2 ligger jagnu runt 18+igen och det KÄNNS INTE BRA.

Nov. 22, 2012

Ni är för snälla. Men jag har inte fina ben. Äter konstant. Är äcklig. Råkade slå mig innan och fick panik över att jag inte fick ett blåmärke, var inte smal nog för att få det. Så jag slog tills jag fick ett blåmärke. Skäms över hur lång tid det tog..


Vanilj

Ett av de godaste teen.


You can keep it forever, dear

Stannade hemma från skolan. Vetinte varför, bara orkade inte. 
Fick "dåliga nyheter" skulle man väl kunna kalla det. usch.

Har nyss tagit en sked med äppelcidervinäger och dricker vatten. Kl. 10 ska jag äta frukost. Sedan kl. 12 - 12.20 tänkte jag ta en varma koppen (grönsakssoppa) som enbart innehåller 45 kcal. Tänkte ta en sån i eftermiddag också. Middag blir vad mamma nu kokar ihop.. 

Ha en fin dag.

I don't eat that

Morgonvikten var 51.5
Åt lite havregrynsgröt och drack vatten och kaffe.
Hade kaffe på bussen och nu dricker jag mer kaffe.
Ska inte äta lunch, har med en varma koppen (grönsakssoppa på45 kcal) om jag skulle bli hungrig sen. Slutar halv 5. Men tror inte jag kommer bli det, är för tjock för att vara hungrig. Vill inte ens se mig i speglen mer. Har tillräckligt med underhudsfett för att hålla mig. Annars är det bara äckligt.

100 kilo minus en tår

Snälla, snälla
jag vill ju inte
jag vill inte leva
jag vill inte misslyckas mer
jag klarar det inte
jag svälter på dagarna och hetsar på kvällarna
fortsätter fast magen spricker
snart är jag överviktig
jag är hela tiden deppig och känner mig så misslyckad
orkar inte skolan
kommer knappt upp på morgonen
ser inte meningen
kan inte någon snälla ta mitt liv
klarar inte skulden av att göra det själv
vill inte ge min familj sorg
men har kämpat mot mig själv i flera år
jag vill ju inte
jag vill ju inte
 

Hur det ligger till

Nu ska ni få veta hur saker och ting ligger till. Jag är just nu den sortens äs-blogg jag hatar och som jag var för två år sen. Så vad innebär det?

Jo: att man hela tiden failar, att man hela tiden skriver att man ska bli bättre, att man ändå failar, man stannar lch stampar på ett ställe och ens dåliga självkontroll gör att man inte komme någonstans.

På senaste tiden har jag sett siffror på vågen jag inte trodde att jag skulle få se, någonsin. Har legat under 50 vilket känns sjukt! Sjukt bra.

Men så hände något. Och de 3 senaste dagarna är ÄCKLIGA. Jag är äcklig. Är nästan uppe i 52 igen, 51.9. Tror det är för att jag inte vågade väga mig och blev rädd och åt typ. Åt pepparkakor under tiden jag klistrade i min thinspobok till och med. EW. Men nu har jag vägt mig och nu ska jag ta tag i det.

Jag har lagt upp en plan. Idag blev det svart kaffe (ska sluta ha mjölk i - märkte inte ens att jag hade glömt ta i mjölk idag så varför ha det? Onödigt) och 1/2 portion gröt. Har ätit så mycket de senaste dagarna att nu ska jag göra maten regelbunden idag och sen kan jag börja skippa igen.

Vill få tillbaka kontrollen för att inte känna mig så misslyckad för då kommer det gå bättre. Ger jag mig på att fasta direkt och misslyckas så kommer det vara kört i skallen på mig. Klarar inte av fler misslyckanden.

Nu vet ni.
Och jag tänker inte blogga igen förrän jag är nere på 50 igen. Så tisdag hoppas jag.


Ny dag nya tag

Vågade inte väga mig. Inte förrän ikväll.. Blev ingen frukost och vägrar lunch. Ska försöka stanna i stan så jag slipper middag. Så länge man inte tänker att man får äta, som igår..., failar man inte på det sättet heller.. Känns så värdelöst. Kolla mina höftben innan hetsen (ni vill inte veta vad jag slutade på).. Känns som de inte syns alls nu. Dumt jag vet. Det kräver 3500 kcal för att gå upp 1 pound men känns som jag gått upp 100.


@#!%

 
Nej HELVETE. 
Kunde inte sluta äta.
Jag blev dödsmätt efter litegrann bara men det var så gott. Min mage TÖJS, jag känner det. Det gör så ont! Tror jag åt för tre pers (nej, jag skojar inte). Pappa såg lite förvånad ut för arje gång ja gtog mer (ja, förstår ni hur mycket?!). FAAAAN.

ÄCKLIGAJÄVLAÅH




49.8

Ja det var min vikt när jag kom hem. Galet!
Däremot är det med sorgsen ton jag säger att ikäll äter jag thaimat.
Wokade grönsaker med annanas osv. Stod inget om nudlar eller ris men insåg nyss att det nog tillkommer automatiskt. Undvek iaf allt som heter kokosmjölj osv. 

Och hade jag velat hade nog en soppa funkat för mamma är inte hemma trots allt, klart att pappa vill ha snabbmat haha. Men jag känner att jag vill verkligen ha thai. Jag kommer förmodligen få ångest över det efteråt men det skulle vara så djävulsk gott.

(Glömde visst publicera detta innan så bara för att jag bestämt mig för att äta och längtat efter thai i typ 20 min  [glupska tjockis..] så kom suget som en smäll. Har tryckt i mig en hel konserv (140 g) med majs, varav typ 40g låg på en macka (80 kcal) och 1 näve russin. DUKTIGT. 52 imorgon igen då)

Det känns jobbigt att hamna på 50+ igen när jag kommit under det helvetessträcket som jag aldrig trodde faktiskt skulle inträffa. Har överträffat mig själv den här gången - och det känns bra.

Men trots majsen och russinen kan jag säga att nu vet jag att jag kan. Jag är inte helt värdelös. Det blir ett steg bak ikväll, men jag tar två nya fram imorgon. Right?

A stranger to some and a vision to none

Längtar tills jag är hemma och kan väga mig, ohh. Och läsa era bloggar! (Är på mobilen).

Ville bara dela med mig av faktumet att vår lärare bjöd på daimkaka och jag älskar det men tackade nej. Känns så bra. Annars hade jag varit tvungen att undvika middagen och vill inte ge mina föräldrar misstankar som sagt..

Men det ska gå bra. Det kommer gå bra. Klarade att äta soppan igår normalt utan att hetsa så det går idag med!

Imorgon ska jag nog äta ägg till frukost för vill klara provet. Fast iof.. Sist fick jag bra betyg utan frulle så vi ser.

Kram.


You've carried on for so long, you couldn't stop if you tried it

Frukost: kaffe
Lunch: cola zero
"Mellanmål": Blir en kaffe, om typ 20 min
Mellanmål igen: Vår lärare bjuder på te sista lektionen
Middag: åh. vill inte tänka på det. Får se vad mamma gör.

Mår bra för jag vet att vikten gått ner, annars känner jag mig väl lite konstig. Typ ofokuserad, vill ju göra bra ifrån mig i skolan. Har haft en sån dag idag när jag mrå illa av vad jag håller på med. Stackars mina föräldrar som har en så misslyckad dotter. Om de märker de kommer de ju skylla på sig själva och det vill jag inte. Och kommer inte klara provet imorgon (psykologi, kan alla symptom för sjukdomarna osv, men namn och årtal.. fifan)... Men jag vill ju inte sluta.

Tror mina lår är ½-1 cm smalare, mätte igår men det blev lite snabbt.. kommer typ inte ihåg. Ska göra det ordentligt idag/ikväll och skriva här.


50!

Omg jag vägde 50.0 imorse. Mina vänner är inte i skolan så slipper lunch igen! Fattar ni att jag kan ligga på 49 om jag går ner ett hekto?!?!?!?! Wiiieeee


BMI : 17.6

-3.6 kg på en månad. 1 kg/ veckan trots att jag varit sämst väldigt ofta. Ska inte upp igen iaf..

Ska få fina ben.


22,5 - 50.5!

Har inte börjat äta ännu men har soppan brevid mig. Blev glad för mamma jobbar kväll, så sa till pappa att soppa blir bäst, "mår ju lite illa fortfarande". Såg att sparrissoppan var 150 kcal per 285 milliliter och både tomatsoppan och currysoppan var runt 100 kcal mer på 285 ml. 

Hade ju räknat med att ta en cup a soup innan vilket jag inte gjorde så det känns okej med soppa trots allt. Hade jag tagit cup a soup'en hade det inte kännts bra.
Men. Jag är inte hungrig eller ens sugen egentligen. Äter inte med pappa, sitter på mitt rum.

Saken är att (lyssna lyssna) JAG VÄGER 50.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har nästan rasat i vikt vågar jag säga. Kommer ni ihåg för inte så längesen skrev jag "omg 53!! lägsta vikten på ÅR!" eller nåt. Och då ska ni veta att jag har försökt LÄNGE att komma till dessa siffrorna. Ja, i år. Så jag vet att det inte är många kilon ner men det är kilon jag inte trodde jag skulle bli av med. Så jag tycker att jag kan förtjäna lite soppa på 150 kcal (mätte upp det) då man bränner (om jag inte minns fel) ca. 300 kcal på natten? 

Okej nu har jag börjat äta. Det känns bra. Hetsar inte i mig som jag brukar. 

Har te också. Mycket varmt, mycket mättande. 

Pappa köpte kexchoklad men vill inte ha. Väger ju 50.5, inget ska förstöra för vägningen imorgonitti.. Wie.

Tänk att jag vägt 59 kilo.

Dagen i siffror alltså:
Frukost: kaffe - 24 kcal
Mellanmål: kaffe - 24 kcal 
Middag: sockerfri redbull - 3 kcal
Mellanmål: Sockerfri redbull - 3 kcal
Middag: sparrissoppa - 150 kcal 

Totalt: 204 kcal 
+ vardagsmotion 

My heart is numb

 
Jag tycker det är intressant (psykologiälskare som jag är) hur nästan alla ä.s-bloggare har en historia. 
Därför förstår jag inte varför jag sitter i helvetet. 
Jag har alltid haft vänner och fantastiska föräldrar. Har aldrig blivit misshandlad eller utnyttjad (bara att jag inte vågade säga nej en gång, det var mitt fel, och vi hade inte sex).
Jag har inte blivit mobbad, eller liknanade. Jag har aldrig blivit kallad tjock, jag har alltid varit underviktig (tills gymnasiet då jag blev normalviktig med ett bmi på hemska 20). Men ingen märkte ens viktuppgången.. 
Jag får alltid uppmärksamhet av killar, jag har lärt mig att kräva respekten jag ska ha.
Jag har börjat tycka att jag har för mycket fett nu - men det kommer väl med .. allt detta liksom. Jag började inte för att jag tyckte att jag var tjock. Jag har varit deprimerad så länge jag kan minnas, visst inte så att jag blivit diagnoserad, men jag hatar livet och skulle utan tvekan ta mitt liv om det inte skulle skada någon. Men det skulle det. Det skulle skada min familj och vänner något fruktansvärt och den tanken är mer än nog för att få mig att stanna kvar. 
 
Visst, det finns flera saker jag kan rabbla upp som jag tror är anledningar. Men inga som kommer i närheten av vad många av er har varit med om. 

Men jag vill att ni ska veta att ni är så djävla fina. Det många av er varit med om är sådana saker som gör att man skäms över att vara männsika, en del av släktet som gör sådana saker.  

Vet inte vart jag vill komma. Men ni alla förtjänar så mycket mer än att leva i ett helvete inom er själva på grund av vad andra gjort.

Seth Cohen vet


Mentalt trött, fysisk sjuk och äcklig

Usch jag mår så jävla dåligt.

Frukost: kaffe
Mellanmål: kaffe
Middag: sockerfri redbull
Mellanmål: Sockerfri redbull

Tror jag har alldeles för mycket koffein i kroppen. Mår så jäkla illa. Slutar halv fem och vill bara dö. Nej verkligen, jag vill fan bara somna och aldrig vakna.
Jag orkar inte detta, orkar inte skolan, orkar inte må dåligt hela jävla tiden. Orkar bara inte.

Som en tävling

Haha skriver alltid från telefonen typ så egentligen är jag faktisk bra på att stava..

Hur som. Har ju sagt att min kompis också bantar och typ spyr.. Men tror att hon går över mot att sluta äta också.. Tror det är mitt fel.. Ju mindre jag äter, ju mindre äter hon och jag får damp på det.. Värsta är att jag är rädd att hon ska vara bättre på det än jag. Hemska människa.


God morgon

Orkar inte att mamma bakar så mycket. Att stå emot mat - fine. Men pannkakor?? Åh. Men fastan blev på 24h iallafall och började om den klockan 20 igår. Fusk jag vet, att räkna från gårdagen innan man lägger sig hehe. Klart man inte äter på natten ju. Men är taggad på det idag. Men för att klara sista lektionen (går till halv 5 idag) tillåter jag som sagt en sån cup a soup på 75 kcal.
Morgpnvikten var 51.1 så klarar jag detta (det ska och vill jag) så borde jag komma till 50..


I'm saying yes to skinny

Nu beställde mamma och pappa pizza.
Är inte sjuk mer fast jag låtsas som det så jag tackade nej.
Inte hamburgare eller något annat då? Frågade pappa. Men icke.
Är inte ens hungrig, bara.. sugen. Men ni vet hur det är. Börjar man slutar man inte.
Det finns pannkakor i köket, sa mamma då. Om du vill ha sen.

Klart jag vet att det finns pannkakor, har kännt doften från dem i timmar, eller.. Doften har funnits i mina tankar i flera timmar. Klart jag vill ha pannkaka.

Fast så tänker jag på kalorierna.

Fast jag vill ju ha. Det är så  gott.

Fast så tänker jag på känslan av att vakna upp imorgon och veta att jag inte ätit på hela dagen. Har inte klarat det innan.. 

Tror den känslan vinner faktiskt. Ska inte äta frukost imorgon heller. Kanske tar en sån hot cup till middagen, det är bara 70 kcal. Eller innan sista lektionen. Vill helst inte ta 2.
 
 
Vägde mig förresten innan, var sååå rätt efter gårdagen att jag skulle vara uppe i 52 kilo igen, men låg på 51.3. Det är ett farthinder här på 51 nu, fast det är helt mitt eget fel.

"It doesn't take motivation to starve, it takes self-hatred"
Kan inte ens hata mig själv tillräckligt för att vara bra. Då är man sämst.
skinny-scarred:

skinny-scarred:

give me… 

Saker jag inte förstår

Idag är det mycket jag inte förstår.
1. Varför jag fick migrän i skolan och fick åka hem.
Allvarligt, jävla kropp. Ska du jävlas med mig och huvudet så jävlas vi tillbaka! Jag åt som en äcklig gris igår (en halv kladdis, 3 portioner vegetarisk lasagne, kyckling och curry och grönsaker och gröt och ägg och kaviar). Är heller inte ovan vid att inte äta frukost och gå utan mat tills middagen. So what's the fucking problem?? Har sagt att jag mår illa så tror jag slipper middagen. 

Åkte som sagt hem. Ensam hemma tills ett tag till. Kladdis kvar. Tog och tuggade&spottade. Tur att den kontrollen är tillbaka! Fast ska sluta med det, det ska ju inte in alls. 

2. Hur i helvete har jag fått ihop skolan? Jag har kirrat allt! Jag och bestis fick beröm av lärarna efter vår presentation idag vilket är en big deal om man går min linje så är jätteglad över det. Blev klar med båda mina uppsatser och min andra presentation och är i princip klar med den tredje saken som strax ska skickas in. 
 
3. Hur min mage kan vara platt efter igår.
 
4. Hur smala människor kan använda skärp? Jag är inte smal, har inga stora fina höftben men ändå så skär skärpet på de lilla höftbenen jag har? Hur klarar ni er som är smala?? Det gör verkligen ont.(bild 1)
 

Nov. 13, 2012

Vågade inte väga mig idag. Ligger säkert på 52 igen..
Ingen mat idag förrän middagen, ska se om jag kommer undanbedes också dock


rg

Klart som fan att jag tog kladdis. Klart som fan att jag skräpar ner mig så, så äckligt värdelös. Känns som 2 kg upp på det. Mår illa av mig själv.

Fasta från 20,00 idag alltså. Siktar på att komma hem sent imorgon. Vill helst inte äta förrän på morgonen i övermorgon. Lätt tycker ni, men jag är helt enkelt van vid att kompa med träning. Det är det bästa som finns, att se kalorierna brännas bort en efter en... Det är skönt. Känner mig bäst i världen.

När jag står emot får jag ett knäpp i huvudet som säger att jag är svag som inte äter normalt, att jag inte får njuta som andra. och om jag äter slutar det som nu i ångest och gråt och äckel och panik och rädsla över att gå till skolan, rädd att någon ska se att jag blivit tjockare

You will never ever beat me

Dagen har varit okej.
Blev den vanliga frukosten, 1 ägg och ½ portion gröt. I skolan blev det sallad och lite kyckling med currysås, inget ris. Inte så mycket heller. Har inte haft något sötsug förrän jag och min vän gick in i en godisaffär för hon skulle köpa.. Åh alla nötter. Dog lite. Gick ut med Pepsi Max och tuggummi. Ja, nu tänkte jag göra som alla andra. Verkar ju fungera bra.
 
Dock är det lasagne till middag, alltid mina djävulska favoriträtter.. Med köttfärs tror jag. Den vegetariska känns mer okej. Alltså jag kan äta visst kött och köttfärs är okej.. Mest biffar eller filéer osv, (köttigt kött) som inte går. Det känns som att äta sten. Och blir inge bra i magen av det. 

Jag är inte hungrig iallafall, men det är ju alltid så - tills man äter.. 

Vill bara kunna träna igen.

Unfold me

Negativt: vägt 51 i en vecka. Vill ner mer.
Positivt: vägt 51 i en vecka ( kan ändra i menyn idag. Har inte lyckats hålla mig på 1an tidigare och har ändå ätit som en gris så min kropp verkar anpassa sig. Det är helt okej. Vill ner till 49, Nu.)


Ett arbete klart....

3000 ord senare är ett av mina arbeten klart. 
Haha det komiska är att detta inte ens är den riktiga uppsatsen. Men vill ha Allt rättat innan det är dags för den riktiga. Vi har bara imorgon på oss att lämna in om det ska rättas. 

Nu är klockan halv två och jag ser inte meningen med att lägga sig. Kan väl börja på matteuppsatsen.

Förresten,ja farsdag som det är tror jag att jag landade på 800 kcal. Suck. 
Skönt på det sättet med skola iallafall, tur det är bra för något.
 

STRESSSAADDDD så jag dör

Det går bra hittills. Druckit massor av kaffe så magen bör vara ren sedan igår nu, dricker te och kaffe och tänkte ta lite pepsi max nu. Plugget går bra, antar jag. Mycket kvar, kommer sitta hela dagen med samma som jag satt med igår = får göra den andra på 2000 ord imorgon = kommer få åka till skolan sjukt tidigt för att träffa bästis och träna på talet som är på tisdag = komme rinte gå bra och ehh var finns tiden att träna på provet på fredag och förbereda min 7 minuters redovisning som också är på tisdag och NÄR ska jag hinna börja på uppsatsen som ska vara påbörjad på torsdag? Och när fasen ska jag börja på min matte uppsats som ska vara påbörjad imorgon? 

Suck,


Vet att jag tjatar men visst är det en sjuk helg / sjuk vecka?  

Nu ligger jag iallafall på 51.4 så redan -0,4 bara från att rena mig lite från gårdagen. 

Löpband!

Yay, pappa sitter och tittar på löpband!
det är väl inte riktigt aktuellt ännu men vi bygger ju om här hemma så det kanske blir ett litet gym. Gött.

Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag är stark. Haha.

Jag pluggade bra igår men herre vilken tidskrävande uppgift. Klart jag börjar i sista helgen liksom.
Anyway, satt i 45 minuter i skype med en klasskompis så vi fixade ekvationerna tror jag haha.. Men har 1000 ord kvar och pappa jobbar där uppe (alltså bygget på huset, typ) så kan inte plugga på mitt rum utan måste sitta i köket. Suck. Farsdag som det är blir det ju middag ikväll och grejer (HAR INTE TID).. Men tänker nte äta innan dess.
 
Så dum igår, 12 timmar sen så jog jag en sån hot a cup för "då fastar jag från 00:00" idiot. Annars hade det iallafall varit från 21.00, uh. Men ja middag blir det. Ens svaghet är förresten att inte tro på sig själv. Så fort man tvekar går det ut för. Varje gång jag inte ska äta och tänker "kommer jag kunna hålla mig från X som är så gott..? Gud vad svårt" så failar jag.
Om man bara är bestämd går det. Vilket innebär att jag ska kunna sitta i köket hela dagen utan att ta något för jag är stark. *pepp*
 
Vägde 51.8 idag och får PANIK av tanken på att se tvåan igen. Vägrar. Kan ändra statistiken till 51 imorgon wie.

Den enda som kan älska mig

 Jag saknar att ha tappad aptit.
Jag vet ju att det var för att jag var otroligt ledsen över en kille, det låter fjantigt.. Men det var så destruktivt från min sida. Eller, det är det fortfarande... Svårt att sätta fingret på allt. Jag insåg att det som jag hoppats på inte skulle hände och blev så deppig att livet försvann ur mina ögon. 8 månader av nedtryckthet blandat med.. en slags frihet (hur det nu funkar) kan göra mycket med en.

Det var innan min "äs" eller vad det är,kom tillbaka och det gjorde mig rädd. Det fick mig att be om hjälp vilket jag fått sota för. Hon har vaknat till liv nu, min bebis. Och nu tänker jag ta hand om henne, mata henne med min viktnedgång och få tyst på hennes skrikande genom att göra henne nöjd. Hon ska tycka om mig och veta att jag älskar henne tillbaka. Trots att hon väcker mig om nätterna och säger att jag inte skött mig och att jag måste jobba hårdare. Att hon inte är nöjd med resultaten. Bebisar kan vara krävande. Sedan kommer tonårsrevolten, den längtar jag inte efter. Hon växer sig stark så snabbt. Vill ju alltid ha henne som min kärlek. Men det kommer alltid en tid då man kommergå mot varandra. Men tillslut delar man samma blod ändå och hittar tillbaka.

Hon är trots allt en del av mig och kommer alltid vara. 

Det är en plats ingen kille eller man, någonsin kommer ta. 
kanske kommer jag aldrig kunna älska någon annan.

Ingen annan kommer iallafall kunna älska mig.
 

900

Ångesten känns lite bättre nu. 
Ska få en gnutta hjälp av en klasskompis senare med matten som behövs till en av inlämningarna och resten ska jag klara, det handlar bara om att ge det tid. Har ca 1500 ord kvar på denna, sen ännu en som jag gör imorgon på ytterligare 2000 ord och sedan.. tänker jag inte ens räkna upp mer pga ångesten.

Har gått en timmes pw nu och ligger på +900 för dagen istället, känns inge bra men bättre än innan. Ska sänka Shapeup så jag har en maxgräns på 700, vill ju inte se det röda.. Skippar middagen då det är den jag fått i mig ca 600 kcal från. Och mamma jobbar så bad pappa köpa Pepsi Max, ja nu är han hemma. Vet inte om det bara är över helgen eller om han kanske är hemma några dagar till eller om allt resande är klart för en stund. Vet knappt om han vet själv.

dfgvmb

Jag är så äckligt värdelös
skolan har alltid varit viktgast
när jag väl började kunde jag sitta non stop
men jag kan inte fokusera
och det är inte näringsbrist nu heller
har nämligen ätit en HALV ost och brocolli paj, själv
plus en cup a soup eller va de nu hette,
plus en apelsin,
plus russin (½ paket sen igår á la 500 gram)
+ frukosten
och har säkert glömt något
jag äter som en gris och förstör min skola
 
ena anledningen till att jag lever är för att inte såra min familj
det gör så jävla ont 
att fortsätta andas när man inte vill
 

uäh

Blääääää, går inte att vara hemma i ett hus fyllt med mat, själv.
Det är enkelt i skolan, man har inte tillgången. 
Men hemma finns allt.
Mamma har gjort brocolli paj men den Drype i ost. Och jag kan inte stå emot! Kan inte plugga för jag tänker bara på mat..

God morgon

God morgon på er
Har precis ätit frukost i lugn och ro för att lugna nerverna, det blev 1 kokt ägg med kaviar och bara halva gulan (så äckligt) och som vanlift ½ portion havregrynsgröt med kanel och canderel. 
Vägde tråkiga 51.3 imorse men det var mitt eget fel. Trodde ju att mörk choklad hade mindre kcal än normalt och mindre socker men så vart alltså inte fallet..! Bara 2 rutor men still.. Sen gjorde jag det oförlåtliga, usch! I flera dagar har vi haft kräm, hade ni vetat vem jag var och känt mig skulle ni inte ens tro på mig när jag sa att jag inte ätit något fast den stått där i kylen i 3 dagar.. Hur som så klarade jag inte mer igår. Tog jättemycket och massor av mjölk så det blir drickbart istället. En hel mugg. Aldrig mer! Har tagit en gång innan men ja då svalde jag inte.

Nu jävlar har jag bunkrat upp med allt plugg så nu ska detta bli klart :) (Kommer sitta non stop hela helgen och ändå inte hinna klart, så mycket är det)
Kramar.

PRECIS så


Drömmar

Känner ni också,
att när ni vaknar
börjar mardrömmen?

Pepsi Max

Igår var en jobbig kväll, skrev ju att det blev bättre efter téet men det kom tillbaka. Konstigt med tanke på hur mycket soppa jag åt. Tog massor av saker och tuggade och spottade, det brukar hjälpa, men icke..Så till sist tog jag en apelsin och drack saften ur det, så var nervös imorse när jag ställde mig på vågen, men jaaa det berättade jag ju att det gick bra!!
Idag när mamma hämtade mig kände jag också sötsuget så köpte en burk pepsi max, har hört att den är bra t.om. man deffar osv och den är ju sjukt god. Bara att som jag nämnt har mamma redan frågat om jag går på diet, + nu i affären plockade jag på mig svamp varma koppen, minestrone hot cup och curry chicken hot cup (hot cup = 70 kcal per portion ist för 110 som varma koppen, dock mindre portioner) och hon bara vad mycket sånt du håller på med? Så svarade att de är sjukt goda + har ju ont i halsen.... Så det jag skulle komma till är att jag bara kunde köpa en 0,25 L burk och inte 1 L. För uppenbart liksom. Vi har ju haft 2 L coca cola i kylen som jag inte rörde så inte så att jag bara ville ha läsk. Ahh vi får se.

Det blev en sådan till lunch idag och en till eftermiddags-mellis. 
Ligger på 349 alltså :(


Idag blir det pasta till middag.......och svamp. Mina favoriter. Pasta är en farlig favvis. Och så är jag redan på ~350.. Innan var jag glad om jag låg på ~900 men inte nu. Vill inte se så höga siffror.
Föredrar Pepsi Max. Tycker cola över huvud taget är för... hård ? Alltså, kolsyran. Det gör ont i munnen!

When it comes to knowing good from bad we can be so dyslexic

Maten har på senaste tiden varit väldigt enkel att komma undan i skolan. Igår var bästis inte här för hon var sjuk och T gick hem för hon hade en lång håla = åt min varma koppen ifred utan något "ska du inte äta lunch?" och idag har bästis stuckit för hon ska vara iväg hela helgen och T har håla igen = varma koppen, wie. Inte ens hungrig. Åt ett ägg imorse och 2 tuggor havregrynsgröt sen mådde jag typ illa. Är jättesjuk och vill mest dö men har viktiga skolsaker att ta itu med idag och en Hemsk helg. Nästa vecka är 1 prov, 2 feta inlämningar, 1 presentation, 1 mindre seriös presentation (men ändå), och en inlämning vi ska ha kommit igång på. Och en fet inlämning till som vi ska ha kommit på vad vi vill undersöka i den och skrivit inledningen. Jag har inte gjort något ännu och vill ha bra betyg på allt ju. Det löser sig, det gör det alltid. Arbetar bäst under press.

Jag väger trots allt 51.0, vilket jag inte väg på flera år, typ 8an.... Trodde aldrig jag skulle komma hit. Klarar jag det då klarar jag väl lite skola.

BMI=17.8
ihhh

Nej nu ska jag måla och sen experimentera. Låter väl som en okej skoldag egentligen. Det är fredag.
 

Morgonvikt

51.0
Ih, komma noll. Lägsta hittills.


Well it takes one to know one, kid, I think you've got it bad

Fan. Motivationen försvann nu när jag duschade. Blev bara trött. Och sjukt sötsugen (alltså vad fan).. Ochn nysig, och när jag nyser kommer snor ur näsan. Glamourösa livet av inget immunsystem what so ever. Nää nu ljuger jag igen, äter för mycket för ett dåligt immunförsvar. Det är kallt helt enkelt. 
Vägde 51.7 innan. Ligger iallafall stadigt och har legat på 700 kcal de senaste (alltså orkar inte, äckliga nötter igår det glömde jag säga..!) och idag att det blev så mycket soppa. Hoppas jag öerräknat kalorierna. Men iaf. Skönt att kunna äta så mycket utan att gå upp i vikt. Då vet jag att under 700 sträcket ska ge minus liksom.

Det är lite konstigt men på något vis älskar jag symptomen man får när kroppen känner näringsbrist. T.ex. så känner jag mig misslyckad i skolan om mina händer inte är kalla, om jag inte fryser, om jag inte är lite halvsnurrig och virrig och om ag inte har ringarna under ögonen. Då har jag misslyckats liksom. Ätit mer än jag borde ha. Blir glad om jag ser en vit prick på naglen av vitaminbrist eller vad det nu är. Det jag inte vill är tappa hår. Men annars. 
Någon annan som ser det som ska avskräcka människor från att äta för lite som ... vinster? Herregud. Jag vill inte bli smal bara, jag vill förstöra mig själv. 
 
Ska nog lägga mig snart och kolla serier istället. Så gick det med den motiationen. Har besök av mr. bafusin och herr nässpray. Snart te också.
 
 

Motiverad för en gångs skull

 
Okej det blev lite för mycket soppa. Haha som svar på mina böner så när jag tog soppa och sa till mamma att det luktade jättegott sa hon att vad bra, dessutom jättebillig (hahah hon vet att jag inte gillar att lägga pengar på mat) då det bara är potatis, lök och morötter, receptet står på ipaden!
Man bara, tackar. Ska räkna ut kalorierna när du är någon annanstans. Tror typ det blev 5 dl...... MEN! Positivt, känner mig taggad att skriva en inlämning nu så jag inte har lika mycket att göra på den i helgen och för att jag kan. Jag kan, jag kan, jag kan. Mitt favoritämne men all energi sugs ur en om dagarna. 

Jag ska duscha och sätta mig med te och inlämningen om det så tar hela natten. Sover ju inte ändå. 
 
Och jag är jätterädd. Tänk om jag väger 52 igen. Gråter då. Väger mig om 2 timmar eller något, hade helst velat gå på toaletten ordentligt (ehh) innan, känner mig bara fet av matvikten just nu.

Aldrig klarat så här många sötsug på en dag innan

Skolan har varit ett helvete idag. 
Det började redan på bussen med att jag hade typ lätt panikattack. Fick inte mycket luft, skakade, naglarna i skinnet och klaustrofibi nästan. Dock var hjärtat inte snabbt utan långsamt? Åt som jag skrev innan gröt till frukost så det var inte näringsbrist.Och sjuk som fan, näsan bara rinner typ vatten, kan knappt snyta ut det men det rinner lite hela tiden. Och vänstra sidan av halsen, det dödar mig!
Sen har jag bara varit snurrig (åt också varma koppen så igen, inte näringsbrist), inte kunnat fokusera, fick en till lättare panikattack under svenskan och till sist var jag tvungen att gå ut. "People never notice anything" trots att jag verkligen höll tillbaka tårarna och DÄR dunkade hjärtat i 120. Bara velat gråta hela dagen och väl hemma kännger jag ingenting längre. Ingenting.


Mailade som jag skrev också min lärare för att bli av med henne men nog hade jag hoppats på ett svar. Inget. Hon har inte sagt något sedan skolan började heller. Den enda jag ändå trodde brydde sig (min bästa vän har jag ändå lite så berättat för men hon fattar ju inte) brydde sig alltså inte så mycket. Vad hade jag väntat mig? Vill berätta allt för henne, men så har hon den där anmälningsplikten som hon gjorde tydligt för mig att hon inte tvekade på att använda om hon trodde det skulle behövas hur mycket jag än skulle hata henne efteråt. Vill bara ha ett svar, hur svårt är det?
Förtjänar jag inte ens det liksom.
Haha nej! Vilken tanke.

Iallafall tillbaka till snurrigheten... gick på Ica med mamma och höll på att dö när vi gick förbi alla donuts och enorma kanelbullar och glass och pasta och godiset och åh... ville bara plocka på mig och lägga det i korgen, skulle fått. Men som tur var höll kalorierna kontrollen. Kunde inte. Men jag ville så himla mycket.

När vi kom hem gick jag maniskt till köket, öppnade skådörren och dessa djävulska pepparkakor!!!!! Men jag tog inga. Tog en näve russin dock för behövde någonting sött.  Sen en matsked äppelcidervinäger och nu dricker jag mitt nya vaniljte (har massor av goda smaker nu, wie) och känner att jag har kontroll igen. Middag blir morotssoppa så det känns ändå väldigt bra. Jag gillar morötter och jag gillar soppa. + Det är kalorisnålt. Vet dock inte hur mycket soppa väger! Gissar på att det blir 300 kcal då det är lite potatis i med. Hatar att gissa, suck.
 
Vill ju under 51. Sen under 50 och ner till 45.
 
 
 

Krokiga ben

Det positiva med krokiga ben är att benen inte går ihop fast de är stora.

Vi bjöds på kakor på engelskan men jag tog inte. Blev äcklad av det.


All we can do is breathe

Lunch blev en varma koppen, svamp, 110 kcal så är uppe i 290 kcal (usch, ska ju ätamiddag också).
Kommer alltså hamna på ca. 600 idag..
Förlåt att jag uppdaterar så mycket, vet inte om det kanske är jobbigt, haha. 
Det är bara så skönt för Shape Up är ju bra och så men på bloggen är det folk som läser som äter mindre och fastar så man ger sig själv lite press liksom. Skrver ju allt här så vill inte att ni ska tycka att jag är äcklig.
Det är bra, det.

I'm in here, can anybody see me?

Morgonvikten stod ännu en gång på 51.5 .. Är glad att den håller sig på ettan dock, tredje dagen tidigare har det bara hållit en dag sen upp. Men vill ner. Har fortfarande ont i halsen och det får mig att vilja dö. Typ. Saknar träna.

Frukost blev havregrynsgröt, till lunch tänker jag ta grönsaker och mot slutet av skoldagen kanske en varma koppen för att inte hetsa i mig mat hemma. Suck. Kommer bli många kalorier.

Men ska ner. No matter what.


I want to change the world but instead I sleep

Nytt i designen: Lite stats i menyn till höger. Ålder/vikt/målvikt och så.

Åt en varma koppen, ost & brocolli (funderade på att ta svamp men kändes mer mättande med ost när det ändå var samma kcal eller är jag ute och cyklar, hehe?), efter blev jag sugen på något så körde en tugga & spotta. Lite power bar. Men ja som sagt så svalde jag inte. Kändes bättre ett tag och sen kom nötsuget. Tog svamp-varma koppen då jag sparar i längden på att mätta suget med det än att kränga 500 kcal nötter sen, bara fetter .. 

Totalt intag idag: 520
+ vardagsmotion 

Vill bara tränaaa, vill inte ligga på +500 vill liggar på - eller 0 
 

Courage is when you're in pain but you keep on living anyway

Idag har jag inte varit sötsugen på hela dagen, så himla skönt. Nötter och pepparkakor i skåpet och mörk choklad men är självfallet för bra för att trycka ner mig så. Sitter och dricker mitt te och ska snart göra svenska och psykologi, sen giter jag nog inte mer plugg. Får ta det imorgon. Eller nåt. 

Te är så bra. Varmt och utfyllande, drick alltid te 10 minuter innan mat! och äppelcidervinäger.

Kvällsmat blir en varma koppen med svamp vilket är 110 kcal, men ska vänta ett tag till. 
 
Vägde 51.5 nu. Attans. Ville ner mer. Hoppas det är mindre imorgon. Det är underbart att vara på 1:an iallafall för man blir motiverad att inte tappa kontrollen. Smalheten smakar bättre än matem.

Fighting for the smallest goal, to get a little self control

Hmm fan.
Ja frukosten vet ni vad det blev, lunch blev ett mörkt bröd med ytterst lite smör på. Slutade precis skolan men drack varm choklad på sista lektionen för trodde jag skulle gå hem (3 km) i klackar så skulle bränna bort det värsta men nu blir jag tydligen hämtad ändå. Vet inte kalorierna just nu för det var maskinchoklad - antar att det är blandat med vatten? Och socker. Så då är det pulvret och sockret bara iaf och inte mjölk. Sen ska mamma till jobbet och det betyder att jag gör min egna middag. Önskar att vi hade haft ägg kvar.. Kanske havregrynsgröt? Eller inget alls?

Tror jag kan träna imorgon ihh!


Russian Rapunzel

Morgonvikt: 51.4

Frukost: 1/4 havregrynsgröt med canderel och kanel, ett kokt ägg med lite kaviar. ~ 150 kcal

51.6 igen

Skönt att vara tillbaka på 51 :) 51.6
Imorgon vill jag vara smal och fin, kommer ju se lika stor ut men kommer kanske känna mig lättare åtminstone. Ska ha kjol. Den döljer den tjocka delen utan övre låren och visar den "smala", vill bli smalare men är inte helt onöjd med benen på just det stället.

Vill ner ännu mer, stör mig att jag redan varit här nere innan men börjat överäta dagar i rad och kommit upp till 52-53, tar sån tid av någon anledning (att jag failar ehh idiot). Tror min hals är lite bättre nu men behövde inte äta mycket middag för det var galet starkt så mamma förstod att jag inte klarade äta det (behövde inte ens ljuga, är ju så dålig på det).. Kan nog träna på torsdag!
Glömde ta äppelcidervinäger innan maten så hällde det på salladen och tog en tsk efter maten för var sååå sötsugen efter. Tog dock lite nötter och lite russin men tror det är okej.

Ska duscha och sen ta te tillsammans med plugg. Tror inte jag kommer falla för något sug ikväll, känner mig stark! Eller snarare - jag kommer inte! varför skulle jag? Är bättre än så. Nu väger jag femtioett komma sex och är ett kilo smartare än innan. När jag vaknar imorgon kanske vågen står på endast femtioett? Vad vet jag. Imorse vägde jag 52.5 så kanske går ner mer under morgondagen? Åh, vad jag gillar tanken. Men kan inte hoppas på för mycket.
 

I long for your touch and I miss you so much

Är det bara jag som inte fattar hysterin med bilden nedan? Hon ser väl ut att ha vilken modellkropp som helst? Tycker inte hon ser sjuk ut? Knas.

Dagen är bra hittills.
Frukosten blev som sagt havregrynsgröt och sen äpple innan lunchen och ingen lunch (eller jo 3 skivor rödbeta) sen ett äpple på eftermiddagen. Ska hem nu och vill inte äta middag, det blir ris, klarar inte det. Börjar jg kommer jg inte sluta. Men har klagat hela dagen på halsen så ska verkligen försöka att inte överäta. Mamma kan ju inte klaga när det känns som att svälja nålar? Ska säga att jag inte känner smaken av det heller. Detta ska jag lösa.

Kram.


Sjuk..

Är så himla ledsen. Har för ont i halsen och har blivit snuvig och hostig så kan inte träna. Gråter lite på insidan. Av den anledningen skippade jg ägget imorse och det finns ingen anledning till energi baren. 220 kcal bort där:) kanske kan äta middag ikväll det beror på när jag kommer hem. Kanske ska stanna i skolan och plugga?


Skins

Jösses, klockan är halv två. Jag har så fruktansvärt ont i halsen så kan inte somna. Kissar och hämtar te om vartannat.. Tryckte in en halv power bar och svalde nog lite men lyckades spotta ut det mesta igen. Ville bara göra det jag inte får. Är ni också sådana? Att ju mer man tänker "jag ska inte" ju mer tänker man på grejen över huvud taget och ju mer vill man.. 

Nu tittar jag på Skins men efter detta avsnittet ska jag nog försöka sova en gång till.
 

My life has no flavor no nothing to taste.. Each day I'm alive is a day gone to waste

Min planering av morgondagen:


Frukost:
1 kokat ägg
½ portion gröt med kanel
147 ~ 150 kcal

Lunch: (det är pasta med köttbullar så den vegetariska är pasta med broccoli vilket inte direkt hjälper mot kalorierna så skippar det helt)
Äpple
65 kcal

Innan träning: 
Kanske ett äpple
65 kcal
 

Efter träning:
½ power bar 140 kcal

Middag:
½ power bar 140 (ska säga att jag äter i stan och sen ta halvan när jag är hemma. Kanske.)
 
Totalt: 540

Vilket innebär att jag ska bränna minst 540 kcal imorgon på gymmet men det gör jag utan problem!! Om inte halsen blir värre men knarkar bafucin.
Ska också köpa cola zero eller dylikt för att bli bättre på att motstå dåliga sockersug. Fast slösat så mycket pengar så kanske borde köpa cigaretter. Vet inte varför jag röker för vet ni? Det gör mig mer hungrig egentligen. Så orättvist.
 
 

Allt eller inget

Har aldrig förstått det innan. "Allt eller inget". Med måtta har varit mitt
tankesätt. Inte längre tydligen, nu förstår jag allt eller inget. Allt känns bra.. Man behöver inte mat. Ingen hunger, inget sug. Gött. Sen börjar man äta middag och det är aldrig nog! Jösses, inte konstigt man är tjock. Trodde inte jag var tjock men så fort jag inte har klackar på mig är mina lå smällfeta och mina ben för korta för kroppen. Suck.

I hate every cell from my head to my feet, yet here I remain in this prison of meat

Alla era bloggar ekar ju. Vad tråkigt en dag som denna då jag bara undviker plugg.
Annars har dagen varit "bra" men önskar att min hals inte rivit så och att regnet varit stilla i någon timme så att jag fått gå på en promenad. Och så önskar jag att mamma inte lagat ungspannkaka till middag och frågat om jag går på en diet (tog äppelcidervinäger + vegeterian + egna power bars + "nyttigt snacks"..börjar bli en del på kort tid) så kan inte komma upp med någon ursäkt.
 
Jag önskar att jag hade haft en bra relation till mina föräldrar men det har jag inte. Det är mitt fel, är en hemsk dotter, det vet jag. Jag har alltid ett skal med taggar på utsidan istället för att visa hur mjuk jag är på insidan. Min pappa reser mycket och är sällan hemma vilket jag utnyttjar till att ge honom skuldkänslor och "låna ut" pengar till mig som jag inte behöver ge tillbaka. Efter han åkte idag började jag gråta så mycket att hundarna kollade knäpp på mig. Visste inte ens att han skulle iväg förrän han åkte så var irriterad på honom hela morgonen utan anledning, vad han än frågade eller sade så var jag bara sur tillbaka. Fattar inte hur han orkar med mig alls. Nu gråter jag igen. Jag stöter bort dem hela tiden och trots att jag älskar dem så kan jag inte visa det. Jag KAN inte det är någonting som stoppar mig.

Jag önskar att jag var en mer känslosam människa men jag är bara det när jag är ensam. Klagar gärna på skolan och ytliga ting för att inte visa att jag är söndrig.

Och jag önskar att de visste att jag röker. Men det vågar jag inte berätta för då ryker väl allt som har med bal och student att göra om man pratar ekonomiskt. Suck..

Väger fortfarande 52.7 trots att jag ätit mycket och tränat lite de senaste dagarna. Vill till 45 kg. 
 
Dagens in (SKULLE varit okej om jag tränat. Nu känns de inge bra alls):
Frukost:
- ½ dl havregrynsgröd + kanel + ca 10 st russin
- 1 kokt ägg med lite kaviar
~ 200 kcal
 
Annat: 
- russin ~ 150 kcal
 
Middag:
Ungspannkaka: ~ 400 kcal (om jag äter lite mindre än en hel portion)

Men är inte så hungrig. Drack nyss min matsked med äppelcidervinäger och nu ännu en kopp te.

Dricker mitt te

Usch har skolsakerna uppe på datorn men jag VILL INTE. 
Vill inte tillbaka till skolan.
Har inte psykologi förrän på torsdag heller, vill ju ha psykologi.

Äppelcidervinäger

Det blev mat idag trots allt. Tänkte testa detta med äppeöcidervinäger innan man äter men tog en tesked för var rädd att det skulle vara för äckligt. Det var faktiskt inte så illa som jag trodde, nästan tvärtom. 

Äppelcidervinäger:
 
 Vitaliserar ämnesomsättningen
 Innehåller vitaminer, mineraler, enzymer, aminosyror samt värdefulla fibrer
 Sänka måltidens GI-värde med 30-35% (Högt GI-värde = något höjer blodsockret snabbt - större risk för hjärt & kärl-sjukdomar, övervikt och diabetes [höjs när kolhydrater bryts ner i mage och tarm])
 Maten kommer långsammare ut i tunntarmen - långsammare upptagning av socker
 Är milt utrensande -> olika slaggproduker och överflödigt vatten som finns i kroppen drivs ut.
 Jämnar ens blodsockernivå (minskar sockersug)
 
Rekomenderat är att ta en matsked 3 gånger om dagen i samband med måltid för att slippa sockersuget under hela dagen i princip. Man kan spä ut en matsked i vatten och dricka på det sättet också. 
 
All infon är från denna sidan.

Kan ju säga att jag tog en tesked innan frukosten vid 12 och har inget sötsug. 

God morgon

Börjar bli sjuk .. Halsen river och jag är ledsen. Ville ju cykla (men det regnar) och springa (men har ont i halsen).. Men om det lägger sig tills eftermiddagen tänker jag iallafall fundera på body pump. Isåfall tänker jag säga att jag ska äta i stan också.. Men tar nog med mig en power bar då. Skolan börjar imorgon så nu finns ingen ursäkt att inte plugga mer. Fast har börjar på mitt bildprojekt iallafall.


Kalorier i power bar'sen

Haha okej jag försökte göra dessa på minnet så har ej exakt samma mått men kan skriva ut kalorierna iallafall för det receptet som står HÄR!

1 dl solrosfrön = 356 kcal
4 dl havregryn = 517 kcal
15 st fikon = [300 kcal/100 g. 1 påse: 250g / 20 st..] 562 kcal
1 ½ dl russin [jag hade 1 dl] = 291 kcal [jag hade 194]
1 msk honung = 65 kcal [jag använde canderel = ca 8 kcal]
1 dl All bran = 80 kcal [hade ca. 0.5 dl = 40 kcal
 
Kommer nog klämma ur 6 st av det.
 
totalt / 6 = 312 kcal per bit
För mig totalt / 6 = 279,5 kcal per bit
 
Så, till nästa gång kommer jag: (Gud sånt här ska man göra innan)
 
- Dra ner lite på fikonen. Kommer nog ta hälften. Fikon är faktiskt inte speciellt nyttiga.. Endast 5 av 19 näringsämnen uppnår minst en tiondel av RDI + VÄLDIGT mycket kolhydrater... [Kanske byta ut mot torkade aprikoser?]
 
- Använda honung trots mer kcal. Vi har inte det hemma bara. Sötningsmedel innehåller dåliga kemikalier och vill hålla detta så naturligt som möjligt.
 
- Ha den riktiga mängden av All bran och russin. 

Totala kcal efter detta per bit: 265 kcal

Bönor [Yay vegeterian nudåå]

Och där har jag officiellt blivit vegeterian i familjen!
Mina föräldrar är de sjukaste hökarna, och jag är tacksam att veta att de bryr sig men det är jobbigt att behöva planera så här sjukt mycket. Iallafall så har jag nämnt många gånger att jag inte gillar kött mer, påpekar väldigt ofta icas "en gris med möjligheter" - hur äckligt det är osv.. Och idag sade jag att jag borde laga min egna mat (kött till middag) för att jag inte gillade det.. Så sa mamma att jag kunde ta bönor istället. Sagt och gjort. 70 kcal per 100 gram (på burk), känns himla mycket bättre än köttigt kött som ändå bara gör mig dålig i magen. Billigt också!

Snack / frukost: tips

God morgon!
Vill tipsa om ett jättegott snack, kalorisnålt också. Alla vet ju (tror jag) att banan är en söt frukt, så ett grymt bra snack för att dämpa sötsuget är att lägga bananer (jag delade dem på mitten) i frysen i några timmar, t.ex över natten. Sedan klickar man på yoghurt (efter vad man vill ha.. hade nog valt grekisk yoghurt men vi hade inte det så det blev vanlig vaniljyoghurt / vi har inga lågkaloriprodukter, mamma är emot det) sedan krossade jag lite kellogs k special på. Sååååååå gott. tar verkligen bort suget efter allt sött. Och snålt på kalorier :) Har ni kalorisnål yoghurt blir det ju ännu färre. 

Som frukost föredrar jag dock gröt, detta var för att testa som det ble frukost. Gröt har mindre kalorier och är mer mättande.. Men detta är ju perfekt istället för godis.
 

Panikattack och Mental illness test

A panic attack or period of extreme anxiety is marked by some or all of the following symptoms:

  • Sweating
  • Chills or hot flashes
  • Chest pain
  • Palpitations, rapid heart rate, or pounding heart
  • Shaking
  • Choking sensation
  • Difficulty breathing
  • Nausea
  • Dizziness
  • Numbness or tingling
  • Out-of-body sensation
  • Fear of dying, losing control, or going crazy
Oj jag visste faktiskt inte att jag haft en riktig panikattack. Trott att det var "kroppslig" för kaffet bara.
Fick detta under en klassträff och var dessutom kissnödig och det var en kille som höll ett föresdrag om hans företag. Satt och rev med naglarna in i skinnet och försökte känna något och bara skakade och trodde att jag skulle spy och kissa på mig och fick panik av attt jag inte kunde lämna rummet för det skulle vara respektlöst och skulle inte kunna förklara mig. Trodde jag skulle svimma om jag reste mig och allt snurrade, ville verkligen mest dö i det ögonblicket och kunde nästan inte andas. Det var som att någon tryckte i bröstet och hjärtat dunkade så hårt att det gjode ont. Svettades som en gris.
 
Då vet jag det. 
Tog detta testet: http://www.ulifeline.org/wou/self_evaluator

Och hade tydligen anorexia nervosa, suicidal with major depression och agoraphobia.. Dock tror jag inte jag har den sista utan måste ha läst fel någonstans. Har haft panikattacken ovan och andra mindre (pga kaffeöverdos lol) men det är inte som att jag går runt och är rädd över det, haha. DOCK är det sant att jag VERKLIGEN inte gillar trånga utrymmen. Tycker det är fruktansvärt obehagligt.
 

Recept

Okej. Tänker inte låta mig slås ned av bakslag.
Tänker bjuda på lite recept jag hittat lite här och där. Lämnar länkarna under så att ni själva kan leta om ni vill kolla vidare! Har inte räknat kalorierna i dem tyvärr, lär inte göra förrän dagen jag testar haha. Är för lat.
Men iaf! Startar kategorin nu. Kommer fyllas på.

Power bar
Du behöver:
 1 dl solrosfrön
4 dl havregryn
15 torkade fikon
1 msk hett vatten
1 1/2 dl russin
1 msk honung
1 dl fiberflingor (t. ex. Kellog’s All-bran)
power bars 3 e1272528927913 Power bars
Rosta havregryn och solrosfrön i en långpanna på 175 grader i 8-10 minuter. Klipp eller skär fikonen i bitar och lägg att mjukna i en matberedare med kniv tillsammans med en matsked hett vatten. Mixa fikonen och 1 dl av russinen till en kladdig smet. Tillsätt havregrynen, solrosfröna och honungen och mixa lite till tills allt bakats samman. Blanda för hand i resten av russinen och fiberflingorna. Tryck ut smeten på en skärbräda eller stor tallrik till en två centimeter tjock fyrkant. Ställ i kylen någon timme och skär sedan i lagom stora bitar.

Läs mer: http://sotasaker.com/power-bars/#ixzz2BBbNsiZe


Gino / varm fruktsallad
gino3 600x397 Gino
Skär valfria frukter och bär och lägg i ugnsfast form. Riv över några rutor vit choklad och värm i 200 grader varm ugn i 15-20 minuter.

Läs mer: http://sotasaker.com/gino/#ixzz2BBcAMIsR
 
 
 
 

Utkast: Nov. 03, 2012

OCH DÄÄÄÄR hatar jag allt.

"Ta nu lite vitt bröd och sluta gnälla över att vi inte köpte varma koppen, ät riktig mat istället"

ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

There's no remedy for memory

17 timmar nu.

Är inte det minsta hungrig eller sugen! Kom hem från en timmes power walk för typ en halvtimme sen så är nöjd med det. Det blir för övrigt soppa, någon slags kronärtskocka-soppa. Fan alltså nu vill jag ju inte ha det! Det är svingott.. + det kommer antaglugen vara potatis i (fast föda) samma med kronärtskockan fast den kommer nog inte vara "fast" men still.. Jag som ville ha typ .. currysoppa..
 
Så enkelt det är att stå emot när man inte ska begränsa intaget utan skippa det helt. Man behöver inte fundera på vad som är tillåtet för ingenting är. Man behöver inte rota i skåpen och bli sugen för vad ska man göra där??

(UTOM när man ska ta canderel i sitt te och öppnar och ser att ens föräldrar nu också köppt nötter rostade i honung, riesen, mer choklad.. EHHHH??) Men som sagt. Inget är tillåtet - inte ens en bit, så why cheat när man klarat sig fram till nu?

FAN vad jag inte vill ha soppa längre. Bättre än något annat dock... Snacka om halvdan fasta.

Tea time

Är så glad! Min kropp sammarbetarmed mig, jag var nyss nere i köket och gjorde kamomillte och vi har choklad och mariekex och allt möjligt i skafferiet.. Men jag bara varför skulle jag? Känner inte behovet. Känner mig så glad !


Pappa är också och köper varma koppen men vi ska äta kl. 17 så kommer inte behöva någon.. Sen skulle min bror tydligen komma på middagen så hoppas verkligen det blir soppa ändå annars är allt förstört..

 


Daphne Groeneveld

Hmm när jag har städat mitt rum måste jag verkligen ta kamomillte. Fy fan vad ont jag har i halsen.
Tänkte att ni ville veta.... 

Haha som kompensation för ett så tråkigt inlägg bjuder jag på lite bilder på Daphne Groeneveld.. Sååå snygg. Kan ni tänka er att hon är Född -94? Hon har inte ens fyllt 18 ännu.

Vad gör jag med mitt liv hallå!?!? Hahah.

 
 
 
 
 
 
(Hatar GIF-bilder men i denna reklamen är hon ju så... åh i die)
 
 

Fastan börjar bra och kommer sluta bra

God morgon!
Min vikt var inte så sjuk som jag trodde den skulle vara, vet inte hur mycket jag åt igår men det var sjukt mycket. 
 
Tror jag var sjukt trött igår när jag räknade timmar, vetefan vad jag höll på med?? Hahha...!

Började 00 inatt så det är nu 12h sen. Det är 24h tills kl 12 imorgon (sammanlagt 36h). Vet inte varifrån jag fick att det var 40h klockan 10 haha? Men! Tänker förlänga tills klockan 18 så det blir 42h. 
 
Frukost:
- vatten
- kaffe med typ 1 tsk mjölk.

Låg kvar i sängen extra länge imorse haha.. När jag gick upp gick jag direkt och tvättade mig, ansiktet, kroppen osv, för att känna mig ren. Man vill ju inte bli smutsig av mat sen. Det känns jättebra, kommer klara detta! Varit så taggad att jag drömt att jag fastade och att jag klarade mitt mål :)
Enda gången jag gått en dag utan mat är ju när jag inte hade aptit men nu behöver jag verkligen få tillbaka min behärskning. Önskar att jag kunde göra det längre men det går ju inte.. Skippade säga att jag känner mig sjuk men tror jag fått genom viljan om soppa ikväll iallafall. I och med att det då blir soppa (mat) så tror jag ändå att jag vill köra några extra timmar imorgon. Typ tills middagen imorgon. (Som jag skrev då.. ca kl 18, kan bli senare)
 
 
Nu ska jag städa rummet så jag inte har en äcklig omgivning... (och för att det distraherar och så bränner det lite kcal) Vill vara HELT ren! Sen MÅSTE jag plugga alltså vad håller jag på med?! Det är inte ens en svår inlämning jag ska göra, jag måste bara göra den haha.. Sen har jag 2 till som är skitsvåra men den ena måste jag komma till skolan för att göra och den andra kan jag ta imorgon...
 
Blir långpromenad senare istället för gym. Kanske tar med en hund till och med, längesen jag gick med min älskling (a tyvär så älskar jag den ena lite mer än den andra.. haha skuldkänslor). Tror dock jag börjar svullna i halsen :( Vill inte bli sjuk. 
So. Why. Do. It?
 

I’ve seen it before.. This eyesore, it’s me

Okej, detta är någonting jag aldrig gjort innan.. Dels för att jag är för rädd för att misslyckas och så självklart mina hökar till föräldrar. Men jag måste ha tillbaka min självkontroll. Jösses när jag börjar kan jag ju inte sluta! 
 
Börjar nu, 00:00 och ska hålla mig i 40 timmar.. Får alltså äta igen kl. 10 på morgonen imorgon/övermorgon eller hur man nu ser på det vid denna tiden hehe. (varav då 16 h kommer jag typ sova haha..)
 
Kommer "vara sjuk" imorgon och be pappa köpa varmpa koppen till mig, för tror inte jag kommer klara en vattenasta direkt + tror jag  måste vara med vid middagen om så för en varma koppen.. 
 
Frukost: kamomillte/kaffe, vatten
Mellanmål: vatten
Lunch: grönt te/kaffe,vatten
Mellanmål: proviva/rooibos julte, vatten
Middag: Varma koppen, vatten
Kvällsmellis: vatten/kamomillte
 
Älskar jag te eller? 
Vi har massor av fler smaker men just kamomill är bra för mage och hals och har ont i halsen + mycket magproblem så bra att börja och avsluta dagen med det.. Grönt te säger sig själv! Och julte't är för att det är otroligt gott.
perfect-40:

this. I’m trying not to
Någon promenad också såklart. Tänker inte ligga på + om jag ska fasta.. 
I framtiden kanske jag kan göra längre :)

skinny

reallyfitandthin:

This
my-little-bones:

She is prefect :(
 

Courage is when you're afraid, but you keep on moving anyway

Idag har varit ett helvete, ligger runt 1000 kcal.. 
Pappa: Har du ätit idag? (han hade jobbat och mamma jobbar)
Jag: Ehh ja det är allt jag gjort idag.
Pappa: Jaha okej, då kanske middag inte är så viktigt? Eller jag behöver inte laga/köpa något, du fixar något själv?

Det är det enda positiva idag.
Ska kanske till stan på krök men tänker inte dricka och inte gå ut.. 

Innan tänkte jag skriva till pappa att han skulle köpa godis när han åkte hem från jobbet, så tänkte jag vad jag ville ha. Kunde inte skriva något för allt har för mycket kcal. Det är det enda bra med mig som jag kan ibland.

Nattmat blev det inte men när vi satt med en kille som jobbar på statoil innan öppningstid (ja alltså inne på macken när han förberedde butiken) klarade jag inte att stå emot doften av varma "nybakade" kanelbullar.. Köpte en. Den var inte jättestor men den är inräknad som frukost iallafall.

Får dock panik (vet att jag tjatar om det) över kcal i alkohol!! Typ i groggar, det går ju inte att räkna för de blandas olika av olika, eller olika mängder.. + svårt att hålla räkningen efter några stycken, suck.

Dem har ingen aning, nej dem har ingen aning Om hur det känns att inte veta vad som är fel

Jag saknar rutiner. Det fungerar inte att vara hemma om omringad av mat... 
Slösade typ alla mina pengar igår så skiter i utgång idag.. Hade bestämt med min kompis men kom hem typ klockan 8 imorse, ehh.. Nu har jag ätit thai nudlar och kommer förmodligen ta mer. Det känns som jag måste för det finns där. Det är så himla gott. Jag hatar god mat. Jag har ingen självkontroll och det ät vidrigt, den enda som lider av det är ju jag och mat är ett straff i sig själv.. Som att trycka på blåmärken, det gör ont men man gör det ändå för man "gillar" smärtan. GIllar jag att hata mig själv?

Kanske en trygghet det också.

Fan. Mat som inte ens är min svaghet , det är ju godis.

Imorgon vill jag gymma. Nu vill jag helst sova men det är för ljust.. Har bara legat och kollat Vampire diaries och Big bang theory.. Så jobbigt att hålla koll på vilket avsnitt man är på i alla serier.

Har jag pluggat vad jag behöver över lovet?
Hell to the no... Och med det tänker jag återgå till serierna och ångesten.

Bättre än 2011 iallafall

Herregud.
Läser igenom min blogg. Hur dum var jag? 
"Jag åt två vita bröd med smör och skinka, drack proviva och åt två bitar choklad till lunch och proviva och vid eftermiddagen drack jag proviva och åt ett mörkt bröd med smör och skinka".... yadayadayada... "Sen powerwalkade jag , alltså varför går jag inte ner i vikt?!?!???"
 
Haha okej fördummade mig väl lite. Men. Haha? Var jag dum på riktigt??? 

"Nyttig frukost! havregrynsgröt med jordgubbssylt, kanel och mjölk och honung!"
JORDGUBBSSYLT???? Skojade jag?! Mjölken var MJÖLK, 5% fettig mjölk med typ 60 kcal per deciliter och jag hade minst 1 dl.

OCH DETTA, JÖSSES!!!!
101 minuter på löpbandet. Okej, duktigt tänkte jag. Och sen. 718 kcal. SKOJAR JAG MED MIG SJÄLV ELLER????? Det bränner jag på 60 nu. (Hoppas att jag läser detta om ett år och bara ehh det bränner jag på en halvtimme. Hehe) Vad fan nu brännde jag 1000 på 89 minuter igår..


Nu kan jag inte ens dricka juice. Liksom skojar ni att man dricker typ 80 kcal på ett glas proviva... 

Okej om man skulle fasta eller ersätta ett mål med det, fine.. Men jag drack det till typ vitt bröd. 
uäh.

Skönt att veta att jag iallafall tar det mer seriöst nu än då. Herregud. Att jag hade läsare på den tiden. Ni måste skrattat.

Somehow you've got everybody fooled

God morgon!
Är lite sur på mig själv egentligen men jag gjorde nog rätt i att avboka Body pump idag. Skulle varit en sak om jag inte bode en timme från stan och ett par kilometer från bussen och om det inte varit så satans kallt ute att man nästan gråter så ont det gör i halsen.. Men nu kändes det inte som en bra idé när mina ben gör så satans ont. Inte träningsvärk... bara ont. (ursäkter, ursäkter, ursäkter...) Vill dock verkligen gå på body pump så lite sugit måste jag säga för snart är det ju skola igen och då kan jag ju inte skippa lektioner precis för det... wääh. 

AJA. Idag ska jag ha en riktig "ta hand om mig själv dag".. För ikväll blir det utgång! Så ja, dagen kommer gå skit hur jag än gör med tanke på kalorierna i drickan... Men tänker göra så gott jag kan för att inte förstöra i onödan. Valde att göra en hälsosam frukost (stor) för att hålla mig borta från massa sötsug under dagen..

Frukost:
½ portion gröt (extra vatten för att slippa mjölk - just sayin) med kanel och 2 bitar torkad aprikos, canderel.
Kaffe med ½½ dl (haha) mellanmjölk.
Kokt ägg (kan ni fatta att jag försökt koka ägg innan ca 10 gånger men idag var första gången jag lyckades?)
Totalt: 205 kcal (Allt avrundat uppåt för att vara säker..)
 

En stor och mättande frukost med helt okej kalorigräns.. Känns som magen ska sprängas. (Nej inte positivt för ska ju inte träna) (Oh vad jag vill träna) (fan)

Men måste tänka på benen, annars kan jag inte träna alls..

Vill ha en träningsmatta. Kan inte göra sit ups på golv eller vanlig matta för det gör så satans ont i svanskotan, skojar inte när jag säger att jag får blåmärken. 

Är lite rädd för det känns som mina lår har blivit större. Äter ju mer nu när aptiten är tillbaka.. Så svårt, önskar att mina skuldkänslor kom INNAN jag grisade ner mig. 
duetosuicide:

 Proibido Comer !
Drömkropp much??


RSS 2.0