Har det bra

Jag är på semester! Inte ätit glass eller något liknande. Sallad sallad sallad. Woopa.


Lycka

Igår natt blev jag lycklig av alkohol för första gången i mitt liv. Jag var så glad trots att det inte var mycket folk ute eller roliga folk ens men med noll skola kvar och att efter ett år inse att jag måste släppa honom nu så mådde jag Bra. Drack massor och har inte sovit ännu typ bara 3 timmar sammanlagt. Men det var en cool känsla, förstår att folk kan bli beroende. Annars brukar jag bli ledsen av alkohol, kvällen brukar sluta med att jag gråter.


Lika svart

"Kanske är jag på väg att bli en mer hälsosam människa? Kanske är jag lycklig om en och en halv månad. 
Lycklig kanske är fel ord, men jag har börjat få tillbaka mitt hopp igen, livet är liksom inte lika svart."
 
Så skrev jag för en och en halv månad sedan och här sitter jag nu. Lika olycklig, allt är lika svart. Vill dö lika mycket och hoppet, ja var är det någonstans? Vågen har jag inte vågat röra, är säkert tjock. Ska snart träna. Gud, när gjorde jag det sist? I torsdags. En vecka sen! Vad håller jag på med?
 
I helgen blir det solsemester i en vecka.. Jag är glad över det men också rädd.
Nej nu har telefonen laddat upp sig så nu ska jag springa. 

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Just nu går skolan jättedåligt. Inte på grund av otur eller på grund av mat eller dylikt utan jag är dålig bara. Det suger när man gör dåligt ifrån sig i ett av sina favoritämnen... Hejdå chansen till 7a. Kan få en 6a om jag är duktig på måndag men nu har jag ingen tro på mig själv alls längre. Matten blir nog inte godkänd och samma gäller naturvetenskap. Får se. Jag hatar prov som avgör 2 års betyg.
 
Hur som ska jag till honom imorgon och stanna där hela helgen (kan inte plugga på provet det handlar om skicklighet typ). Hoppas att vi kan reda ut saker. 
 
Han var min senaste, undrar hur många han haft sen dess?
 
Sen en fråga, om någon orkar svara.. Tycker ni att det är okej om man är tillsammans med någon och han/hon gillar bilder på motsatta könet på facebook? Inte deras kompisar då utan bara snygga människor på fb? 


Det suger ju när man själv är pluffsig och har fult hår att se honom gilla 2 bilder på assnygga tjejer.. Vi är inte tillsammans ännu vilket är varför jag accepterar det nu - trots att det sänkte mig.. Men om vi skulle bli tillsammans. 

Vad tycker ni? Hur skulle ni reagerat? 

RSS 2.0