Everything that kills me, makes me feel alive.

Jag har gått 1 mil om dagen i 3 dagar nu. Rätt nöjd med det men har galna skoskav (trots att jag skiftar mellan träningsskorna) och jätteont i ljumskarna och höfterna. Men jag måste bli bättre på uthållighet för jag höll på att dö i NYC av ryggont osv när man gick hela dagarna så bara att lära sig. Men imorgon blir det nog en promenad på mellan 5-8 km istället. 
 
Tyvärr äter jag massa skräp ändå, som vanligt istället för riktig mat. Tänkte gå ner och koka ägg nu till imorgon iallafall! Har äntligen köpt Kaviar med creem cheese i som faktiskt har hela 100 kcal mindre i sig per 100 gram än den vanliga. När jag har mina kokta äggvitor och kaviar på morgonen mår jag mycket bättre!! Wie.
 
Dessutom är det höst nu. Tjocka stickade tröjor och leggings <3
 
H&M vet.

J

Jag är så arg att jag gråter och jag hatar alla. Fuck ALLT. Jävla fittor.

Folk som inte respekterar ens tid är inte ens vänner och med den insikten vet jag att jag är tomhänt. Jag har ingen och har aldrig haft. 

Jag hatar er alla

Det smakar som himmelriket.

Igår återupplevde jag Ben & Jerry's sällskap. Ja jag åt hela innehållet utom litegrann som pappa tog. Dessutom åt jag massor av kakor osv, vilket var det första jag gjorde imorse också - åt tre st kakor som säkert innehåller 80 kcal var så 240 kcal.. Efter det blev jag arg och har inte ätit någonting annat idag utan gick ut och gick en mil istället.Fortsätter jag med sötsaker som jag gör nu är jag snart överviktig, har redan blivit alldeles pluffsig och mullig. Ska ut ikväll och är livrädd för min bästis har blivit smalare än en pinne och (tyvärr) är det så himla fint men ja det innebär att jag är fet i jämförelse.. Åhh. 

Min äs-spotify-lista (typ)

Hej på er!
Idag har varit en rätt hektisk dag men jättebra! Kanske får ordning på mitt liv nu? Kommer plugga igen snarast. På min gamla skola dock för att höja ett betyg för att öka chansen att komma in på universitetet jag vill i Storbrittanien. Matte är VERKLIGEN inte min starka sida men om jag inte har andra ämnen som jag prioriterar högre ska det nog gå. Går sluttestet sämre än förra året får jag behålla det bästa betyget så det är verkligen värt det.. :)
 
Anywho! Jag kan inte dela min spotifylista här av anledningen att den är "privat" så att ingen annan kan se den därför att min spotify är connectad till min facebook vilket ju i sig är ännu en anledning till att inte dela den. Men! Kan ju lista alla låtarna här ändå så att de ploppar upp i Spotify. Hoppas att detta fungerar nu men annars ser ni vilka låtar det är iallafall. 
 
 
"Skinny Love" (Ni känner nog igen de flesta)
 
Ana Johnsson – Don't Cry For Pain (Album Version)
Anna Ternheim – Shoreline - Radio Version
Ashlee Simpson – Beautifully Broken
BarlowGirl – Mirror
Bethany Dillon – Beautiful
Beyoncé – Save The Hero
Birdy – Skinny Love
Bon Iver – Skinny Love
Bright Eyes – Neely O'Hara
Bright Eyes – Lua
Christina Aguilera – I'm OK
Dead Celebrity Status – Someone I Once Knew
Edith Backlund – Skinny
Eleanor McEvoy – Sophie
Evanescence – Everybody's Fool
Fakebestfriend – Anorexia
Fakebestfriend – Skinny
Foo Fighters – Skin And Bones
Ingrid Michaelson – Keep Breathing
JJ Heller – All The Beauty (Kati's Story)
Kelly Clarkson – Addicted
Lily Allen – The Fear - Acoustic
Lilyjets – Perfect Picture (It Would Be Better)
Los Campesinos! – The Sea Is A Good Place To Think Of The Future
Maria Mena – Cause and Effect
Maria Mena – Eyesore
Maria Mena – Self-Fulfilling Prophecy
Maria Mena – Just A Little Bit
Mia Magistro – The War - Feat. Mendy Magistro
Mia Magistro – Dear Friend - Feat. Michael Magistro
Mia Magistro – You Don't Know Me - Feat. Mendy Magistro & Michael Magistro
Mia Magistro – See You Through - Feat. Mendy Magistro
The Narrative – Starving For Attention
Natalie Merchant – My Skin
R00K – Anorexic
R00K – Eat
Radiohead – Creep
Sia – Breathe Me
Sia – I'm In Here
Silverchair – Ana's Song (Open Fire) - Acoustic Re-Mix
Simple Plan – I'm Just A Kid
Stacie Orrico – Dear Friend - Genuine Album Version
The Strange Familiar – Courage Is...
Sum 41 – Pieces
Superchick – Stand In The Rain
Superchick – Courage
Superchick – Beauty From Pain
Svavar Knútur – Emotional Anorexic
t.A.T.u. – 30 Minutes
The Wreckers – Stand Still, Look Pretty
The All-American Rejects – Dirty Little Secret
T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera
Ted Leo/Pharmacists – Me and Mia
Wale – 90210
Young the Giant – My Body
 
 
 

Thanks for that

Jag har erkligen saknat att ligga i sängen och lyssna på min ana-lista på spotify och bläddra på tumblr. Sitta med mitt te och titta på anafilmer/dokumentärer.. Tycka om känslan av hunger tills det går över till ett illamående. Vad hände?

Fan.

Vad som triggar mig att trycka i mig mat:
* uttråkad
* hemma
* sömnproblem
 
Natten bestod av: marabou kexchoklad (inte stora utan typ.. runda? ca 6cm i diameter), jordgubbstårta, knäckebröd, lingongrova, tunnbröd, marmelad, ost, mjukost, chokladpastiller....
 
Sovit från 6 imorse (JÄVLA FITTSÖMNPROBLEM) och steg inte upp förrän id 15. Varit vaken längre men jag såg ingen mening med att gå upp. Det är oväder ute så kan inte gå ut och gå, är livrädd för crosstrainern för jag har inte gått upp på den sen allt gick åt helvete och jag sög, men åtminstone tänker jag inte äta mer än middagen. Det sa jag igår med men hetsade ändå genom natten så jag måste respektera mig själ nog att hålla detta. Kan inte må så här mer.

I figured out that joy is not in your arms.

 
ifeelonlyapathy:

Mariannan | Costume na We Heart It http://weheartit.com/entry/72775969/via/AnotherDesire
 
beauty001x:

follow for more
 
inthecastleinthesky:

.

Banka mig gul och blå.

Kan någon banka i mig den självkontrollen jag hade förra året? Klarar inte att inte gå i skolan. Jag äter så fort jag inte har något att göra. Är jag i skolan är det inga problem bara jag inte är hemma, men nu är jag pank och kan inte ens lämna huset. Fet fet fet. Jag vet att jag inte är det men ändå känner jag hur mycket jag gått upp. Vilket på sitt eget vis betyder att jag är tjock.

BLOG YOUR HEART OUT AWARD


Jag har blivit utmanad till "Blog your heart out award" av Thingirlsmakeprettygraves.
 
1. Vem eller vad fick dig att börja blogga?
Jag har bloggat så länge jag kan minnas under en miljon olika URL då jag hela tiden tröttnade. Jag fastnade mest för att designa mina bloggar vilket jag lade otroligt många timmar på. Detta var långt innan Designa din blogg kom till och innan Nevnarien lade ut designtips haha. Jag var faktiskt otroligt duktig.. Bloggade alltid om vardagen då samt hade fotobloggar, brann verkligen för fotografi och jag köpte min Canon eos 450d när den var alldeles ny.. Det var tider det. 2009 startade jag denhär bloggen (tyvärr har jag rensat arkivet för jag skrev extremt personliga grejer om familj osv) därför att jag var sjukt deppig. Läste äs-bloggar och sökte på thinspo-videos samt gjorde mina egna(2010). På den tiden visste inte "vanliga" människor var thinspo var, jag saknar det. Alla hade samma thinspobilder så jag var jättestolt över mina videos eftersom jag tyckte att de var "nya". Haha vad jag babblar, som ni nog förstår har jag alltid velat ha utlopp för mina tankar. Jag har i dagsläget 3 bloggar. Denna, en vardagsblogg samt en tumblr. 

2. Hur valde du ämne att blogga om?
Som sagt, har ett par olika. Väljer att skriva om det jag behöver ha utlopp för. 
 
3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?
Tja, för det första hur dåligt jag mår. Att jag önskar att jag aldrig blivit född, att anledningen till att jag aldrig vill ha ett eget barn är för att jag aldrig vill vara skyldig till att ha satt en oskyldig människa in i den här världen.
 
4. Vilka tre ord beskriver din stil?
Jag är så himla blandad. Söt men klassisk? Ibland blommiga klänningar ibland nitar, haha.
 
5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
Just nu ingenting. Vet vad jag vill bli i framtiden men att ta tag i allt går helt enkelt lite segt.
 
Jag utmanar de som känner sig manade. Förlåt, är galet lat idag. 
 
Min första thinspovideo :)
Kommer ni ihåg den låten? haha.. 

För vi är inte sånna som i slutet får varann

Hej på er. 
Jag kom hem för några dagar sedan men jag har inte skrivit därför att jag inte har varit redo. Jag har inte varit redo för det verkliga livet utan har mest ätit och sovit. Jag har levt i en dröm under min semester.. Jag har aldrig varit så lycklig. Jag har haft pengar, varit i new York, varit ute där, haft dagar fyllda av promenader och bara.. levt. Jag har knappt tänkt på vikt eller någinting (hur är det möjligt?).. Men nu är jag hemma och jag antar att detta kan liknas med tunga droger? Man kommer högre upp i livet men när effekten avtar sjunker man lägre. Jag har aldrig testat tunga droger men det är ungefär så jag känner nu. Varför gå upp på morgonen? vad är detta för djävla liv? Vet inte.
 
Men det är dags att ta tag i m in stackars kropp, jag har blivit större. Mycket. Jag vågar inte väga mig förrän jag detoxat lite. 
Utsikt från en av klubbarna. Tjejer betalar ingenting helt sjukt. 

Åh.

Kan vara det finaste jag sett.
 
 

New york soon<3

Snart ska jag med mamma till stan för att växla pengar, skönt! Det betyder no food på ett tag. Ingen frukost på det så kanske dagen går bra?!

Inatt åker vi, wiiie.


Jävla piss

Jag orkar inte! 
Så fort jag är hemma äter jag ihjäl mig. Mina ben är helt uppsvullna har bara ätit, ätit ätit. Och ätit mer. Och imorgon på natten åker vi. SKJUT MIG NÅGON, tack.

The curse of knäcke

Det blev knäckens utöver middagen igår :( 2 med kaviar och 2 med marmelad och ost(varför är det så djävulskt gott). Middagen var ris blandat med spenat, svamp och ärtor och lax till det och sås/dressing men tog iallafall inte det. Är relativt nöjd för jag kunde ha hetsat.

Idag har jag ingen aning om något, ska vara hemma hela dagen... Imorgon ska jag på kräftskiva...


Anyone can make a new ending

Idag är en bra dag. Jag måste ju äta middag men det får gå. Jag har inte ätit någonting annat som sagt än nutrilett-smoothien, har bara druckit kaffe, tyvärr inte nog med vatten... Har sprungit runder på stan som en idiot, upp och ner från trapporna i staden, trots mina sjuka skoskav (seriöst hela hälen är täckt av en bubbla på ena foten!). Och jag har inte småätit någonting fastän jag kom hem typ halv fem och vi inte ätit middag än! Men vågar inte väga mig för jag hetsade ju halva natten. Åt typ 10 st veggonuggets med sötsur sås och flingor och massor av knäckebröd med kaviar. Jag var inte hungrig men jag kunde inte somna och fick panik och blev sugen för att jag ville lugna mig.. Jag somnade visserligen efter men usch. Dålig vana att äta på nätterna. Men det är så svårt när man verkligen inte somnar, en natt somnade jag sju på morgonen.. 
 

Blivit långhårig!

Är livrädd över att komma hem! Rädd att jag ska börja småäta och sen inte sluta sen middag på det. Jag köpte en nutrilett-smoothie för att de är så himla bra.. 210 kcal men hunger och sug försvinner ju rätt snabbt. Dock mår jag typ illa nu.

Var hos frissan i förmiddags och hon frågade om inte någon modellscout kommit fram till mig någon gång, vilket skämt. Sade att jag är för kort. Men modeller är så himla smala, och de är ju mina idealkroppar men jag är inte där, inte i närheten. Dock är jag för kor också så ingen chans där heller. Tänk vad nice att tjäna pengar på en sån häftig sak men jag kan ju inte se bra ut på andra bilder än egobilder.


Skärpning

Jag är sämst. Idag äter jag nada, noll inget fram tills middagen (jag önskar att jag kunde slippa).. Har en rätt packad dag så det kommer gå bra.


RSS 2.0