Ny blogg

Kommentera här, har ni ej blogg skicka er fb-länk i mailfältet. Kan inte garantera att alla får, om någon ens ber visserligen.. Men skulle vara kul om vissa bloggvänner ville hänga på. En mycket mer personlig blogg med tankar och ärlighet.

palla

JAg vill så gärna skriva här. Skriva ut allt och så, tankar osv. Men jag tänker bara på min klasskompis som hade 2 st viknedgångsbloggar som, nog var hemliga som jag läste och den ena var lösenskyddad men lyckades lirka det till mig lite sådär hemlighetsfullt. Satt och skrattade åt saker hon skev och så. Någon kan lika bra göra det mot mig. Jag kommer nog göra en ny blogg, kanske. Som är helt åt tankar och INTE en enda bild på mig kommer publiceras. Blir för ångestfylld efter att jag förstört den enda oasen jag har,

fan

Jag saknar dig så mycket att det gör ont i mig. Det svider. Det som gör mest ont är att jag inte ens vet om du fortfarande bryr dig. Du är en kille, killar går vidare fort. Det är vi tjejer som håller kvar. Kanske ligger det i vår modersinstinkt? Att hålla kvar den vi bryr oss om. Att aldrig släppa taget. Men jag var aldrig speciell, jag är ingen att sakna.

RSS 2.0