Joggaa

Det blev 2 powerwalks igår och inget sött att äta, still no progress though.. hum. Tog en bild nyss på min kropp som jag jämförde med en gammal bild. Skillnaden? Är brunare och inte lika pluffsig, men annars tror jag måtten är samma. Ska köpa nytt måttband idag. Men jag beskar bilderna så de hade samma höjd från hakan till tårna och stod likadant med armarna så från armbåge till armbåge också och mätte och någon millimeter mindre var jag väl. Men det var också bilden jag tog innan jag gick ner i vikt i somras(2010), huuh. Men ska snart ut och jogga.

5 lsb in 7 days, tror ni det funkar? Det är ca. 2kg på en vecka

Jillian Michaels recipe for losing 5 pounds in 7 days...

  • Get 60 ounces of distilled or pure water and...
  • Add a tablespoon of sugar free cranberry juice and...
  • Add 1 dandelion root tea bag and...
  • Add 2 tablespoons of lemon juice and...
  • You Drink the 60 ounces every day for 7 days and...
  • This recipe works because it helps flush out excess water weight you have carrying around in your body and...
  • You could lose more than 5 pounds in 7 days depending on how much excess water weight you're carrying around and...

Bra dag

Har inte småätit någonting onyttigt idag så det knns jättebra! inget godis eller liknande. Tagit banan när jag velat hetsa och verkligen tryckit in i skallen att är man sugen på något sött är det inte för att kroppen vill ha något sött utan för att den saknar något annat! Så tog russin och en banan. Hjälpte! Drack te med, grönt. Det bästa. Fast har mjölk i så det suger.. Men iaf honung ist för te! Ska på en promenad efter middagen också så jag bränner mer idag än jag brukar. Sen promenad enbart imorgon och jogga på tisdag. Det blir varannan dag nu igen när skolan börjar, hej rutiner! Hej vinterdepression.

My body tells me no, but I won't quit 'cause I want more

Började dagen med lite gröt, men orkade inte ens hälften. Ett glas proviva tog jag också och sedan joggade jag mina 3km, känner verkligen att jag blivit tyngre usch. Jobbigt i knäna. Men man har inte förlorat förrän man har  gett up och jag kommer fortsätta kämpa. Jag har velat bli modell i hela mitt liv, men har aldrig vågat drömma om det. Det är nog dumt att ens börja med de drömmarna då jag inte är snygg nog eller har håret till det eller är lång nog.. Är väl 2-3 cm för kort.. Men det kan ju gå ändå.. Om jag lär mig att posera liksom.. Men man måste vara smal, och när jag är smal då ska jag försöka. Så det ger mig mer att kämpa för.

Sjukt att för 2 år sedan hade jag en ä.s.. Det var liksom inte någonting som handlade om smalhet utan då var svältandet en symptom av hur jag mådde. Det utvecklades till ett behov av att bli smal. Sjukt. 

Har ätit en banan också, och massor av russin, druckit 2 koppar te och 2 glas vatten, men även ätit ett tunnbröd och två knäckebröd. Men satsar mest på att låta bli godiset i skåpet...

Frukt och sprit

Herreguuud, jogging/promenader osvv fungerade så bra förra året! Nu .. nu är det skit samma. Skulle lika bra kunna sitta och äta godis hela dagarna framför tv'n... Hur som helst nu ska jag göra som så att jag har nyss ätit en clementin och druckit te, senare blir det en timmes promenad, lunch blir en majskolv, sen får vi se för jag ska inte ha något vitt bröd eller dylikt! Tar nog en till clementin! Ikäll börjar en 3dagarsfest så att bli spritfull edit: svullen är ju något jag räknar med tyvärr...

Försökte ha en såndär härlig morgon men allt gick fel, haha.

Tack för era fina ord vänner.. Jag har tänkt mycket på det och jag tror det handlar om att jag är 17, han är 21. Okej, han tror jag är 18 men ändå! Han är kille, jag är tjej. Han ville väl inte att jag ska komma där och vara yngre och dessutom tjej men se mig själv som minst lika bra som honom, rätta hans fel i CV't och säga att i framtiden kommer jag vara en framgångsrik egenföretagare osv.. Han är väl motsatsen till feminist om man säger så så han ville väl "sätta mig på plats". Antar att han vet att det är alla tjejers svaghet, att man vill vara smal. Oh well, fuck honom! 

Joggade det första jag gjorde imorse, vilket nog var ett misstag. Drack inget innan heller, och det var otroligt jobbigt att jogga då. Hade inget alls att gå på, och tvingade mig att forsätta i 1.5 km, bara viljestyrka.
Min kropp ville falla ihop och jag tror jag höll på att svimma ett tag för jag blev alldeles yr och det glittrade framför ögonen men jag fortsatte. 

När jag hade 20 m. kvar till huset (uppförsbacke i grus) klarade jag inte mer då jag kände hur illa jag mådde och hade jag fortsatt skulle jag spytt. Flera gånger har jag tänkt att jag vill springa tills jag spyr.. Men när man känner illamåendet klarar man inte mer, man gör vad som helst för att få det att försvinna. Hade jag hetsat innan hade jag nog låtit mig spy, men jag hade ju inte ens vatten i magen så det var inte värt det. Att grannarna skulle se.

Vacklade mig in och tog en dusch, det var inte alls skönt för jag var så himla varm och vattnet var aldrig lagom, var fortfarande inte avsvalkad när jag gick ur duschen och kunde knappt stå rakt för att smörja in mig med cocos body butter (här försöker man ha en skön morgon med en joggingrunda innan frukosten, en skön dusch som man lyxar till efteråt med body butter som doftar gott, men istället görs allt i en jäkla plåga.. haha), sen skulle jag göra gröt men jag glömde hälla i saltet, hällde i det efter att gröten varit i micron, men hällde i för mycket så det smakade skit. Åt två tuggor sen kunde jag inte äta mer. Vi hade bara ljust bröd och kunde ändå knappt tänka på mat så åt inget mer utan drack vatten och lite juice.

Nu sitter jag här och det har jag gjort ett bra tag också för jag är för utmattad för att resa mig.

Jag fattar inte vad som hänt! Det var en TRE KILOMETERS joggingrunda, sure jag tycker alltid det är jobbigt, men detta.. Det är ju sjukt!! Hoppas VERKLIGEN det berodde på att jag inte druckit någonting innan. Men det var så jobbigt i knäna speciellt, det har det inte direkt varit innan. Jätteknasigt..
Oh well, i slutändan har jag iallafall joggat mina 3 km och knappt ätit. Ändå något bra.

Nu: Pretty Little Liars!

Mina höftben sticker inte ut tillräckligt för att jag ska kallas kvinna.

Då är det sant. Jag är inte smal nog. För första gången har jag hört någon säga det till mig och det gjorde ont.
L tryckte på mina höftben när vi mös.. 
- Hahah, aj!
- Gör det ont??
- Liiiteee
- Riktiga kvinnor har utstickande höftben!
- Okeeej, har jag det då?
- Njaaa
- Va, är jag ingen kvinna då?
- Du kan vara en halvkvinna.
Stirrade på honom.
- Kallar du mig tjock?!
Så tog han tag i sånt fett på magen och bara "Vad är annars detta?" Kände mig så jävla förnedrad. Kicken jag behövde.
Nu drar jag till Stockholm och ska banta. Fuck livsstil när man går runt och är tjock!

Livsstil och inte diet

Jag är inte bäst på att äta lite och nyttigt, regelbundet är jag ännu mindre duktig på. Ni vet, klockslaget säger mat men magen är inte hungrig, eller så äter man tidigare eller så sover man..
Men jag ska sluta se på detta som en diet och istället som en livsstil.
Gröt på morgonen, när skolan börjar ska jag bli bättre på att ta med en frukt, mycket mer sallad på tallriken till lunchen, äta något litet när jag kommer hem, dricka te, sen middag, dricka te. Källssnack om det behövs kan vara något knäckebröd.

Jag bara längtar tills jag flyttar hemifrån och kan köpa allting i light.. Mamma säger att det minsann inte är bra och det kan jag tänka mig att det kanske inte är så, men kolla undressedskeleton.tumblr.com, hon blev supersmal på det så det fungerar ju. Så länge man äter naturliga råvaror också.
Och på tal om inget hat jag läst lite mer än halva "Mig äger ingen" nu på jobb och den suger balle.
Godnatt.

Hemmagjord glass

Har precis försökt mig på att göra hemmagjord glass. Vet inte om det fungerar för man ska ju ha yoghurt, bär och florsocker (SKIIITGOTT!!! Dog lite när mamma gjort det! Frozen yoghurt <3) men yoghurten var slut så jag tog kesella, honung och hallon och la i några muffinsformar. Det är i frysen nu så vi får se om det fungerar. Vill hitta nyttigare alternativ till alla mina beroenden, och mitt största beroende är glass.

Jag lever, jag lever, jag lever!!!!

Hey guys!
Sitter dyngsur av regn och svett!
Skulle ut på en oskyldig promenad med hunden när världens åskväder kom över oss! Det liksom följde oss hela vägen hem, jag var så jävla rädd! Det kom när vi hade gått ca. 1 km av 6, tänkte att det är nog lugnt då vi nästan var i skogen (höga träd you know) men så blev jag så paranoid så jag bestämde mig för att ta den kortare vägen på 4,5km istället, vi hade ca.  2.5 km kvar när man såg blixten och det dundrade satan i det! Så jävla rädd, så vi sprang som galningar, jag blev dödstrött, gick en bit, sprang, gick.. Intervall helt enkelt hhaha! Hjärtat slog fortare då det bara åskade och åskade och träden tog slut och jag var på en öppen skitlång slätt!
Sprang och ipoden flög iväg på stenarna (stigen i mitten av slätten), sprang och hämtade den (den fick en springa :( ) och trodde jag skulle dö för jag hade panik på riktigt, fick knappt någon luft och trodde jag skulle spy upp mitt hjärta men jag vågade inte stanna utan lät hunden dra mig sista kilometern..
Fy fan, allvarligt jag var inte säker på om jag skulle överleva!!!! Såg mig själv bli träffad hela tiden och funderade gång på gång att släppa hunden för om jag skulle bli träffad skulle det ledas genom kopplet till honom ju! Eller kanske inte då det var ett "tygkloppel" men va fan.. Så tänker man när man är rädd! Hellre jag än han liksom, skulle inte kunna leva med mig själv.
Men nu vet ni. Jag lever. Och ni som aldrig trodde jag var i fara, ha. 

Och vet ni vad jag mer tänkte på när jag sprang och var trött? Harry Potter! Haha, sjukt va? Tänkte på alla gånger de sprungit liksom, fan vad jobbigt för dem. Liksom jagade av världens elakaste människor som kan svart magi och så orkar man inte springa mer, hehe.

Tänk att det är då man inser att man visst vill leva.
Puss.

Som det ser ut nu

Frukost: havregrynsgröt med mjölk, sylt och kanel. 1 glas proviva.
Mellanmål: 2 grovbröd med philadelphia på och 1 glas proviva.
Lunch: Kesella+keso+bär+honung. Vatten.
Mellanmål: Te. (Ska göra det strax)

Kesella, keso och bär

"Kesella+berries+keso=150 calories.

(100gram kesella natural: calories: 75 carbs: 3,5 fat: 1 protein: 13 
100gram keso apple&pear with vanilla: calories: 95 protein: 8,5 carbs: 8
berries: 45calories/100gram)"

- undressedskeleton.tumblr.com

Sjukt gott


Lurad.

PANIK!!!!! JAG FORTSÄTTER ATT GÅ UPP I VIKT FAST JAG NU MOTIONERAR 10 GÅNGER MER ÄN INNAN!!!! Okej ja, jag äter mer, men detta är sjukt!!! JAG VÄGER NÄSTAN 60 KG, OCH OM JAG GÅR ÖVER DET KOMMER JAG INTE ÄTA FÖRRÄN JAG GÅTT NER 3KG !!!! Jag har panik, jag sprang inte idag, jag gick ut och gick men sprang inte! Jag måste göra det imorgon, men kommer inte kunna sova. varför kan man inte klippa av sitt fett eller något?! FAAAAAAAAAAAAAAN, jag vill dö, jag har aldrig känt mig såhär äcklig och tjock!!! Om det är så här det är att "äta rätt och motionera lagom" så kan det gå och dö! INTE EN CHANS ATT JAG TÄNKER GÅ UPP MER VILKET JÄVLA LURENDREJERI!!!

Mig äger ingen

Det blev en promenad skönt nog på 40 min, kör ju promenad varannan dag och jogging varannan :) hann även till bibblan och lånade 3 böcker som ska läsas innan skolstart.. Sjukt tråkiga böcker. Mig äger ingen, Dvärgen och De små tingens Gud.. Menar sure, jag älskar att läsa. Men detta?

Ville låna en bok på psykologiavdelningen, "Älskar du dig själv?" Eller någonting sånt hette den, det stod om varför man reagerar som man gör, varför man skjuter upp saker osv.. Men måste vara duktig i skolan nu så först: Fokus. Kontroll. Nöjen kommer sist..

We'll never be touching again

Jag har latat mig sedan jag kom hem från jobbet.. Ätit och kollat på tv. Måste kissa men orkar inte resa på mig. Skuldkänslor över latheten.. Ska till biblan också, tar mig 10 min att åka dig men neeej. Bara så att på 19 dagar ska jag läsa och analysera 3 böcker varav 6 av dagarna jobbar jag och 4 ör jag i stockholm. Duktigt....... Ska ut på en promenad nu så jag vaknar till i huvudet.

Ni är bäst, glöm inte.

Solen skiner och jag är rätt glad

Toppendag på jobbet! Kan få både helgjobb tills när skolan börjar + 2 veckors jobb efter skolan! Kanske :) Behövs, vill läsa DP2 i New York men det kostar.. Ska söka stipendium och så men kan vara bra att samla fickpengar + ska köpa iphone, så..

Frukost: lite flingor
Mellis: dubbelmacka (mörk med frön osv) med liiite smör och en halv skinka, drack proviva.
Middag: några tuggor kyckling och linfrö och några salladsblad (var inte alls hungrig), drack proviva.
När jag kom hem tog jag en liten skål och tog lite kräm med mjölk, en kula mangosorbet och vindruvor.

Nu: en timmes promenad. 

Jobb = rutiner. Vill få in det här med att hålla igång förbränningen.. Glassen var väl inte så smart men efter jobb behöver jag någonting som gör mig glad, och nu var det glassen och krämen.. 


Ny design som stannar och kärlekbrev till er

Nu är jag nöjd, uppdatera bloggen tills den är superrosa :) 

Sen Julia som kommenterade mitt förra inlägg, TACK! Ska kolla upp!

Annars? Fullt upp på jobbet.. Eller fullt upp och fullt upp.. Läste en bok i 2h för att få tiden att gå, spelade mobilspel i 30 min och satt inne på toaletten och gömde mig ett bra tag med med musik i öronen. Har 7h på mig att bli klar, blir klar på 3h om jag slöar, går 1h tidigare.. Men de andra timmarna är dryga som få!

Ätit flingor med yoghurt till frulle, pirog till lunch, kräm och vindruvor till mellis, sallad med melon och inget kött till kvällsmat, snart ska jag jogga mina 3 km. Maten ska bara smälta.

Och fast jag knappt vet vilka mina läsare är.. Så ska ni veta att från botten av mitt hjärta, jag älskar er. Glöm aldrig det. Det gör ont att läsa att ni känner er värdelösa, jag vet känslan.. Men det finns dem som gått igenom så hemska saker att jag inte vet vart jag ska bli av, och jag finns alltid. Är ganska seg på att kolla den mailen men den finns till höger, är det någonting bara skriv! Det är skönt för mig också att veta att man inte är ensam och att bolla tankar lättar väldigt mycket. Ni är dem som förstår mig, och jag vill tro att jag förstår er också. Om ni inte har någon att snacka med så snälla ni maila mig eller någon ni litar på! Ni ska inte gå igenom det ensamma. Puss. ♥
I know what it's like.

RSS 2.0