Fredag

Hej mina vänner.
Sitter just nu och äter frukost, gröt med bär och kaffe. Ska ut ikväll för första gången på flera månader så vågar inte gå på tom mage för ikväll blir det inte små mängder alkohol. Har börjat träna igen, inte som innan dock, men har hållit en mil om dagen på crosstrainern iallafall. Dock hinner jag inte idag eller imorgon, men jag ska hålla det uppe. Vill ju inte vara tjock på balen!

Förlåt att jag inte läser och kommenterar :( efter jag är klar med skolan lovar jag att bli bättre.

Puss


Vad ska jag göra nu, när den enda jag vill ha är du

"När vi ses" sriver jag konstant.
Men det blir nog aldrig igen.
Jag måste ut ifrån detta, jag kvävs
Spottar på mig själv
Förnedras

Du säger att du respekterar mig
Vilken jävla lögn

"Asså bli smal tills vi ses"

Okej

Ska träna för första gången på typ 8 veckor, är rädd att det ska gå dåligt


Kära papperskorg, du har alltid funnits där för mig

Herregud, min stackars kropp!
Jag skyller alltid på att allt är min kropps fel, men när ska jag fatta att min kropp finns där för mig? Om jag över-äter är det min kropp som ger mig mardrömmar under en timme innan den väcker mig och säger att nu jävlar rör du på benen annars kommer din egen spya kväva dig! Men så reser man sig upp och få kommer illamåendet på riktigt. Vågar jag springa över heltäckningsmattan i tv rummet, ner för trappan, genom vardagsrummet........ Nej mer än så hinner jag inte tänka innan jag ligger över papperskorgen.

Min kära papperskorg, du har också alltid funnits där.

Igår soc jag ingenting för efter en ångestattack var jag för kickad på adrenalin och så blev det inte mycket sömn inatt heller.

Puss.


Han gör mig så himla glad

Jag lovar att jag ska bli fin tills vi ses.


Vilken vetenskap

Fan. Jag kan skriva "idiot" i pannan känner jag.
 
 
Aluminiumklorid + vätska = saltsyra. 
Det fick vi inte lära oss i kemin. Tror jag.
 
Behöver jag tillägga: absolut torr ?
 
Gött. Hur ska jag somna nu då.
 
Man ska alltså skölja av detta igen imorgon? Vilken jävla vetenskap för en deoderant (alt. tortyrredskap).
 
image
Detta är jag just nu. Typ.

Jag kollar med hat på min spegelbild och jag får ett svar som jag inte vill

Jag vet inte exakt varför jag har en tung klump av ångest just nu.
Nog för att allt är stressigt men stressen har jag kontroll över. Pengarna har jag kontroll över. Pengar och skolan brukar vara mina västa stressfaktorer tillsammans med min feta käft då jag ofta säger saker utan att tänka och sedan spenderar dagar, veckor, år (beroende på vad) med att ångra detta.. 
 
Eller också beror det på att jag och J pratar igen och jag är ju så sjävulskt kär. Men han är sån som tar det långsamt när det handlar om känslor. Jävla skorpioner. Jag är vädur och efter ett år vill jag inte stå på samma plats och stampa. Men det är väl så med distans.. Man lever på saknaden och tomheten i bröstet. Men varför? Jag ska flytta bort från Sverige, han har redan jobbet han tänker ha för resten av sitt liv. Får ni inte klaustrofobi av att läsa det? Tänk at födas, växa upp och stanna föralltid i samma stad. Jag kvävs av tanken. Men jag kävs också av tanken på att lämna det. Trots upp och nedgångar och trots missförstånd och dålig kommunikation och trots att båda har dåliga sidor så känner jag inget annat än att han är den rätta. Efter ett år är han det ändå. Men så är det väl alltid.. 
 
Eller så är det bara ångest. Över allt. Mat, mig själv, framtiden, ovissheten, kärleken, Skolan med stort S.. Vikt, utseende.
 
Han hatar när tjejer bantar, han tyckte att jag var perfekt för 3 kilo sen. 3. Ja, jag har ju gått upp. Innan kunde jag säga för 7 kilo sen. Det lät så mycket finare. Men innan hade jag tid att träna, nu bara pluggar jag. Och pluggar, och pluggar, och pluggar. Och trots att jag inte äter jättemycket slutar det med onyttiga saker som ändå leder till massor av kalorier. Och så rör jag mig ju inte.
 
Men jag slutar ju att röka. Har nu klarat två hela skoldagar utan att ens smaka och det är detta som är ett stort steg för mig. Att sluta röka i skolan. Hemma är inga problem! Kan gå veckor. Men i stan, i skolan. Det är svårt och jobbigt. Men sen kan min träning börja mer seriöst och jag kan knappt vänta..

Celsius

Har ni smakat? Citron/lime är god! Ingen aning om de andra. Det sägs att de ska förbränna kalorier, runt 100 per burk men det är nog ingenting att räkna för mycket på då det lika bra kan vara falsk reklam. Oavsett är de sockerfria! 

Does this hairspray make me look fat?

Jag har pratat med ett medium, så sjukt. Allt stämde .. inte "generellt" utan väldigt specifika saker.
Fick reda på att min farfar hela tiden finns med mig och att han är stolt, men nog visste jag det. Nu tycker ni säkert att jag är galen. Hur kan jag vara så otroende med religioner men tro att jag skulle ha andliga guider? Lite knäpp är jag nog.
 
Jag borde skriva en uppsats just nu som ska in imorgon men jag är så fruktansvärt trött och mitt rum är stökigt och jag vill inte.
 
Booh, jävla gnällapa borde väl bara börja. Städar nog först, känns smutsigt att vara här inne, usch.

53.8

Det var min vikt imorse. Var på 54.5 för 3 dagar sen, måste skärpa mig.

Har ätit 4 Wasa knäckebröd till frukost med kaviar och äggvita och nu precis åt jag 4 digestive med smör.

Fick både bra och dåliga nyheter inom skolan igår och från och med om 10 min tills helgen är slut blir det bra plugg för min del. Måste skärpa mig där också. Sen ännu en god nyhet idag trots att den inte är spikad.

Kan nog klara det.


Maybe I should scream för help, maybe I should kill myself

Jag står vid en tågstation och tittar på rälsen medan tåget närmar sig. Hoppa eller inte?

Så ser mitt huvud ut idag. Solglasögon - check. Vem vet när jag exploderar.


Ljust

Jag är väldigt dålig men det vet jag om.
Jag är väldigt stressad men jag tror att jag sköter min skola nu.
Jag kan nog inte fokusera på att vara duktig på mer än en sak, kanske. Vet inte.

Jag har inte rökt på 6 dagar och tänker faktiskt ta och sluta. Har velat sluta innan men har inte klarat det när mina vänner rökt men idag stod jag emot 3 gånger när en av dem rökte bredvid mig! Är stolt. Ska sluta. För hans skull mest kanske, behövde någon som ville attt jag skulle sluta.

Det komiska? Alla säger att cigg dämpar hungern och sötsuget.
Idag har jag inte rökt. Jag åt ingen frukost, åt ett äpple vid lunch sen inget mer och var varken hungrig eller sugen. Åt inget innan middagen. Dock åt jag lite nu på kvällen för att jag grät av stress och ångest och ville ha socker. Ångrar mig men förstår mig.
 
Kanske är jag på väg att bli en mer hälsosam människa? Kanske är jag lycklig om en och en halv månad. 
Lycklig kanske är fel ord, men jag har börjat få tillbaka mitt hopp igen, livet är liksom inte lika svart.

RSS 2.0