You bring me joy, you bring me sadness

Frukost:
Havregrynsgröt med lite mjölk + russin och kanel.
2 bröd med skinka (utan smör)
Kaffe med lite mjölk
Totalt: 330 kcal

Middag: 
Äpple: 65 kcal

Mellanmål: 
Äpple: 65 kcal

Efter träning: 
Hunger control bar: 210 kcal

Middag:
Sallad med tonfisk i: 200 kcal

Träning: 
Cyklat 6 km - 197 (hade storm-motvind ena hållet och hade bråttom så räknade den som "intensiv"..)
Löpbandet: 1000 kcal

Japp. ETT TUSEN kalorier brände jag idag på gymmet. Ett tusen. Ohh vad det klingar fint!

TOTALT IDAG: -392

Har bokat ett body pump pass imorgon med vid 12.10. Är rädd!! Måste vara dödsjobbigt.

Vet ni vad det roliga är? När jag började springa trodde jag att jag skulle dö. Har typ överarbetat mina ben så det gjorde så jävla ont! Så jag bara okej, tränar intensivt i en halvimme, bränner frukosten och mellanmålet.. Sen kunde jag inte sluta. Tänkte att jag bränner 500. Nej 800. Nej 1000. Och så blev det.
 

Show me how to feel

Frukosten räknar jag på 300 och tog ett äpple nu till lunch. Cyklat 3 km och sitter på bussen. Ska shoppa lite och sen gymma! Sen hem och 3 km till. Senare PLL marathonet alltså och hoppas på att kunna "äta hos F".
Kram


Morgondagens planering

Varför är jag uppe?? Borde gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och ska äta gröt till frukost (100 kcal), sen cykla 3 km till bussen, sen gymma, sen shoppa (här någonstans tar jag ett äpple ~ 65 kcal).. Sen bussen och sen cykla 3 km till. Sen Pretty Little Liars marathon med min killkompis F (he loves it, sjukaste haha, vi ska lösa hela PLL mysteriet imorgon!!).

Jag är alltså mest nervös över delen med F. Men han försöker också vara nyttig så hoppas det håller sig. Då kanske jag kan säga att jag äter där och slipper äta hemma.

BTW hittade dessa på tumblr och bara tänker på mig själv för typ 2 år sedan, haha. Om någon tycker dessa är jobbiga att läsa ber jag om ursäkt för jag måste säga att jag skrattar när jag tittar tillbaka på mig själv på den tiden. Tycker därför dessa är roliga.

I am heavy, but I feel frail

VIlken fruktansvärt värdelös dag. Jag är så jävla äcklig.

Not ett halvår sedan jag åt såhär äckligt mycket.. Försökte spy, drack sjukt mycket vatten och försökte verkligen. Det kom blod (!!!??) och typ en äcklig sörja som alltid kommer och som fastnar i halsen... Men inte någon mat. Så. Jävla. Värdelös. Halsen svider i onödan nu och fan vad ont det gör. Min kropp straffar sig själv till och med för att jag är sämst.

I wish I was special

Sååå, nu har jag städat! Och det är jättefint väder så ska gå en timmes powerwalk sen hoppa in i duschen och göra mig fresh! Måla och fila naglarna och så vidare. Inte av någon speciell anledning men ett städat rum ska kompenceras med en städad människa! Sedan måla ett art project och sen får vi se! Ska inte festa innan torsdag för då blir det utgång. Ska bli jättekul men alkohol skrämmer mig nu, kaloribomber.

And what's eating you alive, might help you to survive

Jag måste ta detta mer seriöst. Är så trött på att ligga mellan 51-53!!! Det känns som att det är en "etapp" man måste över för att kunna fortsätta så det ska jag klara.... Åt gröt till frukost med canderel och kanel och russin, ca 100. 

Nu ska jag städa, sen duscha, sen plugga mer, sen blir det att gå en sväng. Tjoff!

Detta är det jobbiga med att ha två rum. När man ska städa.

Förresten har ni hört denna? Sjukt bra.
Ted Leo/Pharmacists – Me and Mia

331

Åt precis pasta med lax. En sån rökt lax och rätt mycket pasta med broccolli.. Räknar på 534 men har ärligt talat ingen riktig aning.. Pasta är ju så himla mycket.. Tur jag tränade. Ligger nu på + 331 och borde gå och lägga mig innan jag förstör. Men har så mycket plugg som ger mig äcklig ångest för jag förstår inte och detta handlar om slutbetyget..

Oct. 29, 2012

Tar tillbaka det med ute äta. Mormor hade gjort mackor och toscakaka.. MEN brände 830 på löpbandet och är så stolt!!!!! -203 tillmiddage så blir en bra dag.


Gris

Jag är hungrig och får panik över att jag inte kan få hungern att försvinna på flera timmar och att jag är hungrig får mig att känna mig som en äcklig gris, åt ju gröt till frukost och ett äpple.
Jag hatar allt idag. Hatar hatar hatar.


Fullbokad

Är arg för lönen jag inte fick i augusti som skulle rättas till och komma idag har inte kommit. Fy fan vad arg jag är. Jag ska nämligen till stan och hade tänkt köpa någon slags shake eller piller till ämnesomttningen men då vart man alltså pank.

Till råga på detta var vågen hemsk. Mitt eget fel. Såklart.
Ska iallafall gymma idag.


Just a little bit thinner and maybe I'll get there

Efter halloweenfesteen igår så sov jag där. När jag skulle hem ville jag bränna lite extra kcal så tog klackarna och gick mot centrum för att möta en vän på en cigg. Blev iallafall 20-25 min i klackarna då.. Sen missade jag busse och skulle vänta på centralen i en timme och tänkte att då kan jag köpa någon frukost....Gick in på Pressbyrån och tänkte köpa en hunger control, men ville ha kaffe och tycker dessutom det är pinsamt att dricka shakesen framför folk för de tittar konstigt på en. Ser att man dietar. Letade efter något nyttigt, tittade på allt de onyttiga och tänkte på snickers, twix... ahlgrens bilar, polly... Började gå mot dem men insåg att jag inte skulle kunna äta dem. Hade redan ätit MC ju så jag kunde inte. Gick mot mackorna men man kunde inte se hur mycket kcal det var i dem ju. Tänkte påHunger control bar men de innehåller ju rätt mycket. Började få panik och skämdes över att vela så länge, fram och tillbaka i affären. vid kaffet fanns kanelbullar och så ställde jag mig i kön och gjorde mig redo att säga "en stor bryggkaffe och en kanelbulle" men jag kunde inte! Tog en hunger control bar ändå och en kaffe. 

Får nu höra titt som tätt att jag blivit smalare från dem jag känner och av folk jag inte känner får jag beröm för min kropp från. Men det är för att dem är större än mig. Jag är inte smal utan normal. Normal är inte bra nog, vill vara unik och speciell

Blåmärken

Förstår inte hur jag lyckas.
Drack igår. Mycket. Bakismat. Satte det som frukost idag eftersom det typ var det och det ska göras upp för under dagen. Så jävla bakis bara.


Försöker att kontrollera min smärta, försöker att va glad men det känns i mitt hjärta

Hihi


51.7

Oj nu ligger vikten på 51.7 :) trodde den skulle ligga på 52.9.


Cinderella are you really that happy?

Just nu ligger jag bra till, har ätit en hel del men brännt bort.

Frukost: ½ portion gröt med kanel och canderel. Hade lite mer vatten än man ska för att slippa blanda ner mjölk. Kaffe. ca. 86 kcal.
Lunch; lite mer än 1 dl yoghurt, ca ½ dl havregryn och russin. ca 214 kcal.
Övrigt: 2 wasa sport med lite kalles kaviar på, russin med jordnötter (ÅRH) och två torkade aprikosbitar. ca.249 kcal.


Träning: Promenixat bort 436 kcal.

Totalt: 113 kcal

Ska också cykla sedan, blir dock bara 71 kcal men ändå. Då landar jag på 42 kcal...

DOCK. Så ska jag till min barndomsbästis. Det bra är att det inte blir godis för hon försöker vara nyttig och då kommer jag alltså inte behöva bli frestad! Ska säga till henne att jag ätit hemma och till pappa att jag äter hos henne. Vi är ensamma i hennes systers lägenhet så behöver inte tänka på hennes föräldrar.
Men tror ändå det kan bli en del. Kanske 2 frukter och sedan köpte jag lättkeso och frusna bär för det är sååå gott att blanda. Egentligen är det min fuskdag idag men har ändrat mig. Vill inte ha fuskdagar. Kan inte ha det. (Min lärare har inte svarat på mailet ännu.... Nervös)

Imorgon ska jag på halloweenfest så vill inte vara svullen.

Förra året vs nu

Bra med tanke på att jag var "frisk" i skallen och inte tränat osv.. Allt har blivit över sommaren med min tappade aptit.


Rädd

Oh gud, oh gud, oh gud oh gud oh gud....!
Mailade nyss min lärare. Kan ju inte ljuga IRL så får göra det på mailen. Mitt hjärta slår i 120. var det rätt att skicka? Vill inte att hon ska avbryta mig med detta. Det var fel av mig att berätta från början.

Däremot berättade jag ju mest om att jag tappat aptiten och DET var jag livrädd över. men den är ju tillbaka (tyvärr).... Så skrev såhär..:Anledningen till att jag inte har mailat (skolkuratorns namn) är för att jag inte är säker på om det är nödvändigt.
Jag har nog fått det att värka värre än det är.. När jag kom till dig var jag jätterädd för att min aptit försvunnit och varit borta ett tag osv i olika perioder sedan sommaren och jag visste inte varför.
Men jag har fått tillbaka aptiten igen och borde ha sagt det igår men det kändes lite dumt bara eftersom jag lagt det på dig i onödan liksom. Förlåt för det, känner mig jättedum.
Skulle jag få någon viktförändring är det snarare för att jag ändrat min ”diet” (äter i princip inte kött)  och tränar ganska mycket så det är ju bara normalt..
Därför känner jag att jag avvaktar med att maila (kuratorns namn) till om den skulle försvinna igen, så gör jag det då… OMG HAHAHAH stavade fel på "verka", är jag sämst eller?

Anledningen till att jag nämnde viktförändring är eftersom hon sa att hon hade anmälningsplikt om hon märkte att jag gick ner och jag kommer ju gå ner så.. 

Vill inte att hon ska svara. Får hjärtklapp av tanken att hon inte går på det. Fast det är ju sant. Egentligen. Ehh.

Jag pallar inte mer, orkar inte vara här, för allt jag gör blir jämt så fel - kan ingen ta mig som jag är?

"Du är alltid så glad och skrattar jämt. Jag kan inte låta bli att undra om du verkligen är glad eller om det bara är någonting du måste leva upp till?"

Ja vem vet. Skönt att hon inte märkt att mina naglar river ner i mitt skinn på hennes lektioner tills det nästan blöder. Eller ja, på alla lektoner. Men ingen annan lärare försöker analysera mig. Men det skulle vara pinsamt om hon märkte och då skulle allt förstöras direkt. Måste komma på ett sätt att dölja det..

Jag vet inte vad som är fel på mig. 
Jag är uppenbarligen inte ätstörd för jag kan ju äta. Fy fan vad jag kan äta. Och inte kan jag spy.

Men på samma gång mår jag dåligt i mig själv av att äta. Får ju skuldkänslor men ändå tröstäter jag och det är äckligt. Vadå "tröst" liksom, blir ju bara värre.

Ändå kan jag stå på löpbandet och tänka "fan vad bra att jag sprang konstant i en halvtimme! ..... man bränner så mycket kcal när man kör intervaller.. om jag saktar ner kommer jag bränna mindre. Fast jag är skittrött och har ont i knäna, jag har kämpat bra. .... fast ..... kalorier. Om jag bränner så jag är minus 100 kan jag äta 100 mer sen.." Sen kommer jag till minus 100 och då vill jag till minus 200, sen minus 300 .... Idag blev det ju minus 450 något tror jag. Ändå ville jag fortsätta men ville inte cykla hem i mörkret (bussen går inte så ofta). Sen trycker jag i mig jordnötter och russin. Så gott och så ÄCKLIGT.

Eller om jag går en promenad, kan jag frysa och vilja gå den korta på en halvtimme. Men om det ens korsar tankarna att ta den på en timme, då KAN jag inte gå en halvtimme. Behöver jag nämna att jag inte kommer ihåg senaste gången jag gick en halvtimme?

Och hur mycket jag än bränner, så äter jag ikapp.
Jag tror att jag får. Ändå sitter jag här och lipar nu för att jag är på +500 = jag åt alltså 900 kcal mellan 16.30-21.00. 
Fy fan fy fan fy fan fy fan...

Sen ligger man på minus 450 något och vågar ändå knappt äta. Men börjar man..... Då finns inget stopp.

Och det roligaste? 
Jag vet om att jag inte behöver gå ner i vikt. Jag vet att jag inte kommer bli snygg. Hade jag bara velat gå ner i vikt hade det handlat om enkel matematik. Detta är något annat. Jag vet inte vad jag håller på med och varför. Vet inte varför detta är tillbaka. Men att må dåligt är min trygghet, vill inte bli av med mig själv. Har ju lärt mig att leva med det.

Jag vill bara försvinna. Vill inte finnas. 

Idag

Varit orolig när jag vägt mig på gymmet för tror den visar ett kg mer än vågen hemma.. Usch vilket är rätt liksom. Men idag visade den 52.5 så ska bli spännande att komma hem och väga mig! Kommer hem halv 5 ca så hinner inte äta mkt innan middagen så hoppas jag klarar att hålla mig till 0. Då blir jag glad på mig själv.

Sen hatar jag mig själv som pratade med min lärare. Tycker så mycket om henne och hon bryr sig men jag vill ju inte bli av med detta nu. Innan var jag Rädd då jag inte kunde äta, men är det något mer jag inte kan så är de att ljuga. Hon ser ju rakt igenom mig när jag säger att detr bra och att nej jag får inga skuldkänslor... Rakt igenom ser hon.
"Om jag märker att du blir smalare så vet du att jag har anmälningsplikten om du kommer hata mig för det, bättre om du själv Mailar kuratorn"

Jag vill ju inte det mer men nu vet ju min lärare oavsett vad och därför kommer hon ju hålla koll.. Jag hatar mig själv, världens största idiot.


Hur gårdagen slutade ...

Jösses vad dessa skitsakerna sabbade igår. Ja ni ser kcal antalet på SKRÄP.. Riktig mat tycker jag knappt om så varför ska jag älska dessa kalorifyllda sakerna och tro att "det är okej för kag har tränat".. nej det är inte okej !!!!!


Bra dag!!!

Tränade bort 700 kcal på löpbandet och nu tränar jag volleyboll vilket jag räknar på något på 200 (2 timmar men spela typ i 1).. Så shapeup ser ut så här (happy me)


Morgonvikt

52.4

Igår var min kvällsvikt mindre än morgpnvikten så hoppas det fortsätter neråt. Idag står iallafall 2h volleyboll på schemat efter skolan!

Till frukost blev det en halv portion gröt (76 kcal) med lite mjölk (ca 0.5=22 kcal) och en nötblandning på ca 80 kcal gissar jag.. Och en kopp kaffe som också landade på ca 22 kcal pga mjölken. Och vatten. Blev ganska mycket.


Idag

Så. 
Det blev 1h powerwalk. Hade ingen lust och ingen ork, brukar tycka det är skönt när jag väl är ute men inte idag. Efter halva ville jag gena och ta den snabba vägen hem men klarade inte av ångesten att bara gå en halvtimme istället för en timme, var ju uppe i en hel del. Trots 6km cykling. Nej jag kunde inte hålla fingrarna borta från glassen idag. Däremot när jag började trycka i mig mariekex hann jag äta ett halvt (9 kcal) sen fick jag vett i skallen och spottade ut resten och lade tillbaka de som jag inte börjat på ... Sen på med träningskläderna och ut. 

Nu ligger jag på +360 och ska även få i mig soppa........... Helt ok antar jag, så länge jag är under 800 känns det okej.

Fått tillbaka kontrollen igen..

Helgen var hemsk och jag skäms. Men det är bättre nu. Borde verkligen cykla varje dag istället för att bli skjutsad..
Frukost blev det enda som fanns.. Tunnbröd <\3.. En rand med kaviar längst kortsidan så räknar på typ 128 kcal.. Till lunch tog jag sallad och vegetarisk röd curry wok (med quorn) och nu det på bilden. Gröt är ju det bästa!
Igår (efter helgen då) var min morgonvikt 53.5 och imorse var den 52.9 igen så rätt håll..


..

Åh dagen var så bra innan.
Samma frukost som igår på 140 kcal ca idag, sen lunch á la 2 knäckebröd, gick på ca.100.... sen inget, inget, inget. Sen kom min bror hem (han är i försvaret så han är inte hemma så mycket) och då blev det såklart värsta middagen och grejer. Skulle äta lite men ååååh gick på säkert 500 kcal. Nu ska det dessutom vara "kvalitetstid" framför tvn och alla vet ju vad det innebär.

VARFÖR kan jag inte spy. Varför, varför varför.

Plugg

Ångest över vad klockan är, ska upp 6 imorgon och har mörka ringar under ögonen pga för lite sömn alla andra nätter också. Men vad gör man inte? Har en 15 minuters presentation tills imorgon med en kompis som jag insåg inte var 15 min men har inte kunnat få tag på henne så har ändrat den själv i typ en timme. 
Imorgon är också sista inlämningen för världens viktigaste uppsats typ.. Hållit på med den i ett år och nu är det dags.. Så satt och försökte skriva ut den i sammanlagt tre timmar, alltså sämst!! Men till sist.. Och nu ska jag plugga psykologi. Åhh kommer inte orka morgondagen men vad gör man?

Intaget är +450 

Oct. 17, 2012

Haha förr brukade ja halva den här skålen med fil och flingor och skriva "en liten skål flingor"... Detta är ca 1 dl och måste minst vara 1/2 av bad jag hade innan. Vad hade jag för skev bild liksom haha.. Inte konstigt att jag inte gick ner i vikt. Det var jobbigt att få ner men på samma gång är det obehagligt gott. Tillsammans med kaffet blev allt 142 (uschhh).

Just bu ligger jag i sängen och väntar på att pappa ska äta färdigt så jag kan komma iväg till skolan.. Helt ok dag idag nu när jag kommit igång med en målning på bilden!

Håll tummarna för mig under dagen. :)
Kram.


Spott

Ahh det blev ju en normal middag ändå. "Ska du inte ha lite till?". Suck. Om mamma är hemma imorgon kväll ska jag börja med att säga att jag mår dåligt redan på morgonen.. Sen må illa på kvällen.
 
Tog en biscotti med mig upp med kvällstéet och kunde inte låta bli. Men oroa er inte, jag svalde såklart inte. Den ligger tuggad och utspottat i papperskorgen.. Måste byta innan det märks.
 
Har dock börjat få blåmärken på de konstigaste ställena och fattar ej hur. Äter för mycket för att få sånna symptom.. Utséendet har inte förändrats mer heller. Och benen somnar, armarna somnar, allt somnar hela tiden! När jag sover, när jag sitter med benen i kors.. Och kramp i benen får jag då och då med, fick det att ta 3h innan jag somande en natt för det gjorde så ont.. Sen vaknade jag en timme senare med krampen kvar och huvudvärk.. Fattar ej hur jag kan ha dem symptomen redan? Ibland när jag går kan det kännas som någon hugger en kniv i låret också och när jag samlade in pengar till världens barn högg det i armen med.
Kanske borde köpa vitamintillskott osv?

Nu har jag dock ätit massor av ris.. Ett halv dagligt normalt intag nästan i en portion, vem kommer ens på sånna torteringsmetoder? Sjukt
 

52.2

Vägde mg nyss och vågen stod på 52.5. Jag vet att det är +0.9/+0.7 sedan igår men det känns okej med tanke på att jag fick i mig rätt mycket mat igår. Hittills har dagen gått bra. 

Nu kommer det jobbiga. Kvällsmaten. Risotto, gissar på att det blir med svamp och salami, vilket hamnar på 385 kcal / portion. Jag äter INTE en normal portion dock, speciellt inte nu när jag vet siffrorna. Men runt 300 kan det nog hamna på. Åh.
 
Då kommer jag ligga på +487.. Tur jag rör mig så mycket om dagarna, men kommer som sagt enbart räkna in gymträning. Inte hemmaträning eller vardagsmotion. Då äter man ju mer. 

Nu ska jag strax städa för att hålla mig upptagen innan maten, men jag gillar känslan av hunger. Vill inte bli av med den. Får göra te med honung sen för sockersuget bara så löser det sig..


ShapeUp

Vill inte hem! För många frestelser. Men har inte mycket läxor så behöver inte bli en sen kväll vilket är skönt ! Kunde inte somna igår så hamnade i köket och gjorde två mackor. Grovt bröd men spelar ingen roll! Kom över 900 och vet ej vad som hänt! Det är svårare nu att låta bli mat. Suget för bröd och dylikt blir så starkt. Mat i sig är lätt, men kakor och bullar osv... Måste köpa sockerfri läsk för sötsuget!! Så igår gjorde jag massor av squats och tränade armarna med vikter (haha 1kg hade vi bara hemma) och sit ups (blåmärken nu på svanskotan, gör så ont)..


Vet någon hur mycket kcal det är i en birkabulle (liten)?

Jag kan inte hitta hur mycket kalorier det är i en birkabulle.. Vet någon? Den var relativt liten, inte en sådan man köper i butik utan typ hälften av storleken men räknar på 200 för nu.. tack vare den är jag nu uppe i 950 kcal. Fan. Men har haft lite träningspass här hemma också men tänker inte räkna bort tränade kcal för då äter jag ju mer.. En biscotti blev det också. Jag älskar min farmor, men VARFÖR. Usch, det är INTE värt det, så VARFÖR. Är så besviken och äcklad.

Starvation diet

Tydligen räknas 800 kcal/dag som "starvation diet"
Är det sjukt att det gjorde mig glad?
Dock får jag i mig mycket kolhydrater men vet ej hur? Ok idag, för idag har jag ätit knäcke och en vit brödskiva, men igår t.ex? Är det från äpple?? 
Måste ha i mig mer proteiner och mindre kolhydrater. Fett är jag duktig på att undvika.

Så förbannat bra det känns

Ser ni? Ser ni, ser ni, ser ni? Vågen står på 51.6(dock .8 efter duschen..) men femtioETT..!! Det var ÅR sedan! Kommer inte ens ihåg! Jag kan ju, för en gångs skull lyckas jag. Innan handlade det om att jag ville att någon skulle märka hur dåligt jag mådde men denna gången är annorlunda. Nu vågar jag vara ärlig om jag misslyckas och jag äter inte bakom ryggen. Detta är det enda som gör mina dagar värda. Kärlek på er från mig!
(Dock måste jag äta middag annars kommer mamma och pappa märka.. Men bara soppa.. Ge mig inte mer skuldkänslor än jag har.. Straff nog är mitt huvud och ett litet tag till tänker jag vara lycklig).


+80

Hej på er!
Har haft en okej dag, oh vad jag älskar psykologi! Men men. Blev ingen frukost, till lunch åt jag ett knäckebröd (60) med lite salladsblad på (typ 1 haha) och lite majs.. Så räknar på 80. Sitter på bussen nu, har ett äpple till senare så att jg inte hetsar i mig middag. Mår ju bara psykiskt dåligt av det, inte värt det.
Kram.


Ändå okej dag..

Hej på er.
Sitter hos bästis och chillar, har precis "fikat", kaffe bara. Skönt. Hennes familj beställde kinamat och det vill jag INTE ha efter igår... Så vi sa att vi skulle äta ute men jag tog ett äpple bara. Har ätit 1 dl jordgubbsfil med russin och torkade aprikoser, 2 äpplen och sen en liiiiten pizzambit men det blev bara ca. 50 kcal så har nog rört bort det. De har 6 trappor upp till deras lägenhet och har gått dem 3 gånger + gått ca 2 km idag sammanlagt, vardagsmotion men ändå. Dagen har gått bra over all. Dock kurrar min mage jättemycket nu så är lite pinsamt.. Har russin och torkade aprikoser om det skulle bli för illa.. Och ett äpple.
 
Vägde 53.3 imorse trots att mitt fail igår. 2000 kcal minst. Usch, äckligt. Mitt lägsta på länge är när jag låg på 52.1 i fredags.. Men 53.x har varit det "vanliga".

Collar bones

Jag spänner dem lite här dock..


Ändrad design

Ändrat designen lite, eller headern.
Den andra var så.... bubblig. Känner mig inte sådan längre.
Idag är en pluggdag hos min bästa vän.

Skuldkänslor, förlåt förlåt förlåt förlåt

Jag är misslyckad och jag är äcklig och jag har panik och hatar mig själv och vill dö
Jag har varit en snäll medborgare idag och samlar in pengar till världens barn, stod i regnet i 5 timmar minsann och fick ihop galet mycket (3 bössor)... Men sen skulle min pappa hämta mig och han ville ha BK. AAH MEN VA KUL ATT WHOPPER PEPPER ÄR 700 KCAL, vem i HELVETE är så dum att man kollar det efter? Sådana här dagar önskar jag att jag kunde spy. Varför kan jag inte?
 
Jag måste också plugga, har två av årets viktigaste presentationer i veckan och har inte börjat. Hade varit okej om jag inte haft båda tillsammans med någon annan. Jobbar bättre ensam.

Nu ska jag städa om något ska bli gjort, trots att kalorierna man bränner på det inte hjälper mig långt. Haft 900 som en gräns men hållit mig mellan 400-700 men idag har jag bara ätit, ätit, ätit... 600+ kcal naturgodis också. Nu blir det frukter och grönsaker ENBART. Så som det ska vara.

Livets mening

Jag tror att de flesta kan hålla med mig om en sak: livet är meningslöst.
Så var lämnar det oss? Jag vet inte. Jag vet ingenting.
 
Vad ger oss kraft att leva i en värld av meningslöshet? Jo vi skapar en egen mening. 
Men allvarligt talat, att vi skulle vara "fria" är ett skämt. 
 
Gå i skolan, skaffa utbildning, skaffa körkort, läs vidare, börja jobba, tjäna pengar, skaffa familj och repetera efter mig, "jag är fri".. 
 
Ingenting lockar mig. Jag vill inte gå till skolan, jag gör det i ren panik för jag vet om att för min omgivnings skull kommer jag inte ta mitt liv, jag kommer vara fast i ett liv jag inte vill ha, så jag måste. Jag måste pallr mig upp. Jag måste bli godkänd. Men det ger mig panik, jag har inte orken längre att satsa på de högsta betygen, men jag har kvar samma gamla press och blir så besviken av mina resultat, blir mer deppig, vill inte gå osv. Ond cirkel. 
 
Jag ill inte ha ett jobb. Jag vill inte umgås med folk. Jag vill inte vara vaken men jag vill inte sova. Jag vill inte träffa någon men vill inte vara ensam.. Jag vill inte leva men jag vill inte dö. 
 
Vad är meningen med att ha en utbildning? Jo, bra jobb.. Vad är meningen med ett bra jobb? Jo, att man ska trivas i livet och tjäna pengar. Och det då? Jo det är väl självklart. Men varför? För att köpa saker så att samhället går runt, för att uppfinna nya medeciner för att rädda människorna och inte fatta hur man ska göra för att få jorden att inte bli överbefolkad, för att få tekniken att gå framåt och göra människorna dummare. I framtiden kommer somliga väl bara leva på tekniken utan att komma någonstans utan den. Det skulle innebära enkel kontroll av staten, iallafall.
 
Jag ser bara inte vad som ska göra en lycklig. Jag har en underbar familj, de bästa vännerna, möjligheterna i skolan om jag anstränger mig. 
 
Men jag vill inte. Jag vill bara inte. Jag är trött, på allt och jag vill inte existera.
Vet inte när jag senast var lycklig. Jag kan le, skratta och så och jag kan absolut mena mitt leende. Men mest känner jag mig som ett tomt skal utan andra känslor än sorg, empati och hopplöshet för mig och världen.

+475

Sjukt mycket kcal i nyttiga saker som är gott.. typ russin (0,5 dl=99 kcal) och solrosfrön som är såååååå goda.... osv.

Sallad

Jag har hållit mig bra idag, trots en masarin så låg jag på 143 när jag kom hem. (cyklar 6 km så brände bort salladen till lunch och lite till) så unnade mig en ordentlig sallad nu för att inte falla för sockersuget. Det var såååå nära när jag gick till frysen och skulle ta broccoli att jag tog glass. TOBLERONE-GLASS. Liksom vad tänkte jag där? Aja men jag gjorde det inte och nu efter att jag ätit salladen är det bättre.
 
Kan verkligen inte vad som passar till vad osv, utan körde på med broccoli, morötter, ärt"rör" (ni fattar),
 
sallad, torkade aprikoser, russin, linser, solrosfrön och lite citronolja på det. Lol! Knasig blandning.
Åt dock inte allt, 2 st broccolis och sallad ligger kvar.

Idag än så länge


You carry the weight and I take the guilt, brings me down, brings me down to this

Stack hem från skolan tidigare idag. Mådde inge vidare. Tänkte att jag måste väl få i mig något så köpte en natur diet och trodde att jag skulle kräkas på bussen hem. Kolla. Min kropp vill inte ha! Men ändå så vill den, annars hade jag inte mått konstigt? Men fick ont i magen efter ett halvt äpple imorse och mådde skumt efter svamp, salladsblad och morötter vid lunch? För det första hade jag alltså fått i mig ett halvt äpple, sedan sallad och svamp (champinjoner, yum!), så borde inte mått konstigt! Sen köper jag alltså en natur diet vilket alltid fungerat innan (det eller hunger control, sååå goda shakes) och börjar alltså må svin-illa! Det går inte ihop!!!! Nu är jag hemma och har druckit te, ska snart på teater. Måste dock äta middag för mamma är hemma (ahhh bådar gott efter dagens signs...) men det blir samma grönsakssoppa som igår så behöver inte känna allt för mycket skuld... Ligger på 350 kanske eftersom det är rätt mycket kcal i shaksen.. Som tur är är salladsblad bara vatten typ, rivna morötter är heller ingen fara och svampen kanske gick på 24 kcal MAX. (Sånna skivade som låg under salladsbuffén)... så salladen gick på kanske 44 tillsammans. Sen typ 40 kcal på äpplehalvan och så shaken.
 
Sen kaffe visserligen, har ju mjölk i det.. kanske 75 kcal på det tillsammans då.
 
Men aa då blir det runt 350. Känns illa då att lägga till 150 typ på soppan då men egentligen så rör man sig mycket om dagarna och bränner kcal naturligt, + att kroppen bränner 1200 åt organen så hur gör man? Är det då minus tekniskt sätt?

If you wake up in darkness before the dawn breaks, there is a strength inside in this magic and mistakes

Det är ju galet vad jag skriver mycket! Har saknat allt så mycket. Saknat allt detta. Känner mig hemma igen...

Ligger dock på rätt mycket + nu efter middagen, MEN mamma hade planerat fläskpannkaka och som tur var (!!!) fick jag henne att ändra sig. Usch. Så det blev något mycket godare! Grönsakssoppa (massor med broccoli och blomkål och morötter) med spagetti men såklart undvek jag spagettin så mycket jag kunde. Men tog två portioner och som jag kanske nämnt är min magsäck rätt liten nu så har KRAMP! Varför åt jag två när min kropp inte vill ha det! Mår typ illa.. Åh men får skylla mig själv. Räknar det på ca. 200 iallafall. Drack vatten bara och åt inget äckligt vitt bröd.
 
Det är en så underbar känsla iallafall att inte gilla matig mat. Jag tycker inte om vanlig mat helt enkelt. Grönsaker i alla dess former är såå gott, men pizza, hamburgare, spagetti & köttfärssås, köttbullar, gratänger... nej jag vill inte ha det. Kött allra minst! Blir liksom äcklad av tanken.

Min bästa väns problem är att hon älskar mat. Jag har bara sockriga saker att se upp för. 

Shape up

Är rädd över att.. Ja, inte hetsäta för det är en helt annan sak.., men att ge in för suget när jag kommer hem.. Nybakade kanelbullar är för gott! Men tror jag är hemma i kanske 1h innan middagen så en timme att klara för efter maten kommer jag må illa av mättnadskänslan och kommer hålla mig undan då.. Lågt blodsocker bara.
Är beroende av kaffe när jag är sugen på sött/mat. Räddar mig alltid.

Innan gymmet låg jag på 457 men deg är inte helt korrekt då ca 200 av dem åt jag inatt, vaknade av muskelkramp och trodde det skulle gå bort av yoghurt och kellogs special, så antar att lite iallafall brändes bort innan jag ens gick upp? Åt ingen frukost men åt ett halvt äpple vid tio, sen sallad och morötter i skolan och pyttelite vegetarisk "köttfärs" .. Sen inget mer och efter det gym!

Så nu ska jag bara hålla mog borta från fällor. Dock är det obehagligt hur prestationen förändras när man inte har energin helt...


Fått massor av kommentar iaf av vänner att jag blivit smal. :)


Gamla/Nya mått

HIttade en gammal bild på mig med mått. (Från 2012 så 16 år) Hade 69 cm i midjan, nu har jag ca. 62 cm. Hade 25.5cm på överarmen, nu 22,5 - 23 cm. Benen var 55 cm, nu 53 cm cirka.
 
Längd antar jag var samma. Växte klart väldigt snabbt.
 
Kul att se iaf att 2 år senare gå ner mer.. Liksom i mått! inte bara vikt (väger samma nu som för 2 år sedan typ)
gammal goding

HAR DU EN BRA BLOGG?

Får abstinens!!!! Klickar på blogg efter blogg, men inga finns kvar!! Får panik! Behöver andra "störa", behöver motivationen och känslan av att vi är i det tillsammans! Snälla ni, kommentera om din blogg handlar om liknande som min, jag ber, vill ha bloggar att kolla till.  

Hip bones

Vad är erat största "mathot" ? 
Jag försöker komma på vad som får mig att vilja äta, och det är ensamhet. Så fort jag inte är med vänner så kommer suget. 
 
 
Var tvunget att äta tonfiskssallad nu för mamma är ju hemma, suckkkk. Räknar på 300 kcal men hoppas att jag överräknar för åt inte jättemycket.. Min magsäck är ju rätt liten nu. Så har 17 kcal kvar för idag. (Jag åt en till kanelbulle innan. Skulle inte gjort om mamma bara gjort middag enligt vanliga rutiner men hon va ute med hundarna ..)


Min lärare frågade om jag kontaktat skolkuratorn. Det har jag inte. Nu vill jag ner, ner ner. Vill fortsätta. Hur svarar man då på "varför?", "ehh.. det var fredag ju". Good fucking job, idiot. Kunde väl bara sagt att det var ett för stort steg och att jag måste smälta allt först så hade massor av problem förskjutits.... Får lösa det med tiden...
Gillar mina höftben faktiskt... 

BMI

BMI: 18.4161 än så länge

Ahaaappp då har man skämt ut sig i radio...

Anywho! Ätit: 1 hunger control, 206 kcal, 1 kanelbulle, 130 kcal, cyklat bort 175 så ligger på ´+ 161. Ska äta middag med så blir nog bra.
 
Snacka om smart grej det här med att ta en bit choklad, få njuta lite och sen spotta.

This time it's different

Kommer ihåg innan när jag inte ville äta.. Hur jag ibland bara inte kunde äta inför folk.. Så om jag stod för fikat i en viss klass och det blev över och jag inte ätit så kunde jag sitta hemma med det och frossa i mig.. Äntligen är det annorlunda. Igår tog jag två chokladbitar framför mamma eftersom jag inte vill att hon ska märka.. Tuggade och gick ner, tuggade, tuggade, tuggade. Vatten i munnen, måste svälja, måste svälja.. Gick till toaletten och spottade ut det, sköljde. Inget svalt, men ändå den fantastiska känslan av chokladet.. Men stod emot att svälja. 
 
Det är annorlunda nu. Nu kan jag klara detta.
Ska cykla till bussen imorgon och träna som start på dagen. Enda tillåtna maten innan middagen (hatar när mamma är hemma) är ett äpple och en Hunger control-smoothie.

Helt okej att ha i en liten påse över dagen :)

Läste precis att 100 g solrosfrön är ca 560 kcal och att detta motsvarar 2 dl..
= 1 dl = 50 g
= 1 dl = 280 kcal
((1 msk solroskärnor 87kcal))
Vad mycket!! Blev lite ledsen av det för solrosfrön är ju såå goda. Speciellt istället för godis, att blanda med russin. Mättande också. Mindre än 1 dl blir man dödsmätt på! 
½ dl russin ska vara ca. 30 gram vilket är strax under 143 kcal.. kanske 135..? Så ½ dl russin och ½ dl solrosfrön blir (280/2)+135=275 och det blir man mer än mätt på. 

Tänk att blanda med en annan torkad frukt..? Aprikos är väl rätt känt att blanda med eller? 
1 st torkad aprikos 22 kcal .. Sen äter man inte en hel..? Nästan ingenting i det ju, vad gott. 

Ändå bra? 
 
Google-bild

Hur skippar ni middag?

God morgon.
Har ätit nog tills middagen nu, ett pumpaknäckkebröd utan pålägg, ett vanligt knäckebröd med marmelad(!) och ost(!!!!!).. Och ska träffa tjejen nu som ska göra min balkänning så ska vara smal! + vem behöver mat? Jag är en super woman, inte beroende av något.

Men bor man hemma är middagen ett djävla problem... Hur gör ni?

Hoppas allt är bra med er

Vad ledsen jag blir av att gå igenom mina länkar och se att hälften är borta och bara ca. 2 st. fortfarande skriver.. Rensade bort de borttagna men lät de som finns kvar trots oaktivitet vara kvar.. Känns som att bli av med vänner.
Hoppas att ni som valt ett hälsosamt liv mår bra och att ni som bara slutat uppdatera också gör det.. Blir typ orolig..? Och vad jobbigt, nu måste jag hitta nya bloggar att kika in på...Ilandsproblem.
 
Kram och godnatt, imorgon ska vi göra mätningar för min balklänning!

I've never been free

Anledningen till att jag skriver sällan är för att om jag börjar skriva är det svårt att sluta. Har så mycket tankar.
 
Den senaste tiden har jag inte haft någon aptit och det har resulterat i illamående av mat eller i värsta fall att jag blivit dålig i magen. (Ja the nasty kind). Har alltså gått ner till 52-53, vikter jag inte drömt om på evigheter. Inte vägt på år. Säkert 4 år sedan.. Tillsammans med att alla mina vänner bantar, tränar, kollar thinspos osv.  så har det väckt mitt "gamla jag".. Jag blir lycklig av siffrorna. Jag har suktat i 7 år efter kommentaren " Vad smal du blivit" av en viss person, och för några dagar sedan fick jag den. "Har du gått ner ännu mer i vikt?" För att vara exakt. Lyckorus. Mina vänner kommenterar det, min mamma uttryckte det som mager. Jag ser inte sjuk ut eller så, men jag är rädd. Rädd för denna lyckan. Jag går en väldigt svår linje och att balansera att inte äta med detta går ju inte. Jag sover väldigt dåligt om nätterna och har mardrömmar de få timmar jag har sömn, äter väldigt lite (ingen frukost, kanske ett halvt äpple som mellanmål, ingen lunch, väldigt lite middag, inget annat) då jag fortfarande har ganska dålig aptit men också för skuldkänslorna och äcklet. Mår så dåligt och vi kommer snart in på lite känsligare ämnen i psykologin.. + min psykologilärare ser jag upp till väldigt mycket, vet inte riktigt varför. Och mina vänner vet ju om att jag är vinterdeppig och att jag nu tappat aptiten och att allt kaffe ger mig kroppsiga panikattaker (hårda snabba hjärtslag och är skakig) och att jag hela tiden mår illa och känns som jag ska svimma, så de tyckte jag skulle fråga henne om vart man borde vända sig för att typ kolla upp det.. Jag vill inte ha detta! Jag har inte tid! Så jag pratade med henne och det kändes bra, men är rädd också. Har aldrig tagit ett så stort steg mot hjälp. Däremot sade hon att det var bra att jag kunde prata om det för det kunde ta flera vissa år, ehh ja men det har det ju gjort..? Kunde nog inte förklara helt då jag inte vill att hon ska se på mig annorlunda. Är ju samma tjej, bara förvirrad. Fick mailen till skolkuratorn då det går snabbare att få kontakt med en psykolog + gratis om man går genom skolan annars var det väldigt lång väntetid.. 
 
Så sitter med mailen. Men min psykologilärare hade inte märkt att jag blivit smalare, alltså hon sade inte det men hon påpekade inte att jag faktiskt såg smalare up.. + Att bli frisk innebär att gå upp och det vill jag inte. Tittade på gamla bilder och jag såg ut som en gris! Har äntligen fått ett finare ansikte. Nu när jag tagit detta stora steget vet jag inte längre om jag vill gå vidare med det? Men om jag inte gör det kanske min lärare tror att jag bara ville ha uppmärksamhet? I dunno... 
 
Så komplicerat alltihop. Jag är rädd för att skaffa hjälp för detta är vem jag är. Min depression, mina störda matvanor.. allt. Vem är jag utan det? 

52.2

Att sluta äta är ju det enda rätta. Men att känna sig svimfärdig hela dagarna i skolan är ju inte det bästa när man har prov/inlämningar varje dag, inte kan sova och knappt äter. Var ska energin komma ifrån? Jo kaffe men det blockerar ju vitaminerna om jag hört rätt? What to do, what to do... Det började med att min aptit försvann pga jag var ledsen men att se viktraset har gjort att jag vill fortsätta igen... Kommer förstöra skolan och min framtid och mitt liv. Är rädd men glad, ledsen men lycklig.

RSS 2.0