Dagens träning

Heej!
Träningen idag blev 101 minuter på löpbandet, de blev sammanlagt 30 minuters promenad och 70 minuters jogging, 1,1 mil och 718 kcal. Vet inte om det är bra eller dåligt men känner mig nöjd. Sen 100 kcal på crosstrainern so I deserve min fika idag! Te, en halv baileys coffee (den blev kall) och middag!

Också en promenad innan på en halvtimme bara men ändå.

Så sprider lite glädje till er. Ni kommer aldrig tänka tillbaka när ni är gamla och ångra att ni gick ut den kvällen då ni inte pallade oavsett om det blev tråkigt eller inte, eller att ni inte gick på den där middagen för att det inte är nyttigt utan ni kommer se tillbaka och sakna minnen ni gick miste om. Ta vara på livet. "Ingen kommer ur det levande ändå".

I love my fear.

Gymmat i fredags, i måndags och idag.. Blir mer imorgon och på tors blir det Body Balance halv 7 på morgonen! Götttte.

Gym!

Hey hörrni!
Tack för ni lämnar så stöttande kommentarer, ni är grymt bra!
Ville mest dela med mig av att jag har börjat gymma! Äntligen har jag en fungerande crosstrainer där man faktiskt bränner ca. 630 kcal på en timme och inte 300! Haha.

Halloween snart också!! Ska ni hitta på något? Vad ska ni klä ut er till? Kör nog på militär!
PUSS

This time I'm not leaving without you

Igår hände något sjukt..
X går inte på samma skola som jag, men en jättenära och varje  måndag har de lektion på vår skola.. Innan satt jag över trappan och när de komm brukade jag kolla på dem, snea alltså.. De kollade aldrig tillbaka. De tittade ner. Skämdes? Hoppas det.. Men igår, så ville jag inte de ska tro att jag sitter där för att glo på dem (det gör jag inte, men min bästa vän har lektion då så jag sitter utanför hennes klassrum) så jag satt och läste och kollade verkligen inte upp, men så såg jag i ögonvrån att en av dem stannade och tittade på mig.. Jag kollade automatiskt upp och på samma gång vände han sig om igen, X. För första gången kollade han på mig och jag blev helt skakis.. Jag vet inte vad jag ska göra, jag saknar honom så men han har en ny tjej på G på samma gång som han nästan är tillsammans med sitt X och är otrogen med en annan. Ni fattar att han inte är en bra kille va ? Man tror man är hans värld, en ögonsten som betyder mer än någonting annat men egentligen är man ingenting..

11

Är inne på dag 11 nu.. 2,5 månader kvar, 2,5 månader kvar..!
Och det är inte ens middag men har redan tryckt i mig en toast med alla tillbehör och 2 rutor mörkt choklad och ett äpple OCH en frukostfralla med marmelad och ost! Min mage skulle kunna spricka men trots det är jag sugen på mer! Skit alltså.. Som hetshumör 24 timmar om dygnet..

Ska snart städa och duscha, någon sorts renlighet måste ju finnas kvar i mig..
Och hörrni TACK för era fina kommentarer i förra inlägget<3


För allt som var på riktigt känns på låtsas nu

Jag har satt in p-stav för 8 dagar sen och  det är intr kul alls.. har nu haft mens i 10 dagar och jag blir aldrig mätt! Kan vara spyfärdig av all mat men är ändå inte mätt och kan fan inte stå emot.. Har varit dålig på senaste tiden men detta kan jag fan inte hjälpa.. Jag är livrädd..
 
Har någon annan p-stav? Som vet om detta kommer bli lättare? Med mensen skulle man ju vänta i 3 månader innan man vet hur det blir, men med maten?

RSS 2.0