Äppelcidervinäger

Det blev mat idag trots allt. Tänkte testa detta med äppeöcidervinäger innan man äter men tog en tesked för var rädd att det skulle vara för äckligt. Det var faktiskt inte så illa som jag trodde, nästan tvärtom. 

Äppelcidervinäger:
 
 Vitaliserar ämnesomsättningen
 Innehåller vitaminer, mineraler, enzymer, aminosyror samt värdefulla fibrer
 Sänka måltidens GI-värde med 30-35% (Högt GI-värde = något höjer blodsockret snabbt - större risk för hjärt & kärl-sjukdomar, övervikt och diabetes [höjs när kolhydrater bryts ner i mage och tarm])
 Maten kommer långsammare ut i tunntarmen - långsammare upptagning av socker
 Är milt utrensande -> olika slaggproduker och överflödigt vatten som finns i kroppen drivs ut.
 Jämnar ens blodsockernivå (minskar sockersug)
 
Rekomenderat är att ta en matsked 3 gånger om dagen i samband med måltid för att slippa sockersuget under hela dagen i princip. Man kan spä ut en matsked i vatten och dricka på det sättet också. 
 
All infon är från denna sidan.

Kan ju säga att jag tog en tesked innan frukosten vid 12 och har inget sötsug. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0